Oletko koskaan pakastanut metwurstia
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
Miksi pakastaisin?
Jos joutuisit siperiaan lomalle, kuten minä.
Pieninä paloina paistettuna pakastus ja sopiviin annospusseihin. On helppo ripotella evässalaatin päälle töihin lähtiessä ja sulaa sopivasti ruokataukoon mennessä.
Vierailija kirjoitti:
Pieninä paloina paistettuna pakastus ja sopiviin annospusseihin. On helppo ripotella evässalaatin päälle töihin lähtiessä ja sulaa sopivasti ruokataukoon mennessä.
Ajattelin leivän päälle laittaa. Onnistuukohan?
Eipä ole tullut mieleenkään. Enkä näe mitään tarvetta jatkossakaan toimia niin.
Vierailija kirjoitti:
Pieninä paloina paistettuna pakastus ja sopiviin annospusseihin. On helppo ripotella evässalaatin päälle töihin lähtiessä ja sulaa sopivasti ruokataukoon mennessä.
Edelleen, miksi?
No en ole mutta saattaisin tehdäkin niin. Jos vaikka tekisin pitsoja paistamista vaille pakkaseen kuten joskus olen tehnyt. Ja jos vaikka ostaisin kilon tangon ja epäilyttäisi ettei ehdi käyttää ajallaan.
Miksi pakastaisin?