Vierailija

Hiljalleen tipahtelee eri kokoisia hiutaleita, ilmavirroissa nousevia ja jälleen harmonian vallitessa laskevia, taustalla valoisa jo kohta keväästä optimistinen taivas. Sisällä kotona on oma pieni lämmin maailmansa. Hyvää musiikkia, myöhemmin hyvää ruokaa, aikaa, lämpöä, luottoa. Niin kaukana katala maailma pahuuksineen. Miksi lumisade tekee elämästä erityisen tunnelmallista? Käärii ihmiset ja eläimet, kaikki elämän ainutlaatuiset luomukset kuin pieneen sievään pakettiin ja hyvin kauniisti kehottaa huomaamaan päivän hienouden? Katsomaan ikkunasta siivilöityvää aloittelevaa valoa rakkaudella. Katsomaan kaikkea rakkaudella.

Kommentit (3)

Vierailija

Taidanpa myöhemmin mennä tekemään lumienkelin, tuli sellainen tunnelma, ajaton. Olkaa lempeitä kaikille tämän kauniin sateen alla elämäänsä eläville olennoille, ihan kaikille.

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ei ole olemassa kahta samanlaista lumihiutaletta. Se tieto ihmetytti ainakin minua, kun kuulin sen kauan sitten pikkulapsena. Sehän on edelleenkin eräs aika mukava asia muistaa, ja siitä voi halutessaan johtaa ajatelmia aikuisenkin ihmisen elämään. Varmaankin näet nuo kaikki luonnon luomat hiutaleet yhtä arvokkaina ja omanlaisinaan, et lokeroi niitä tai kohtele niitä vääryydellä sakaroiden määrän ja yksilöllisen kuvioinnin mukaan. Yrittäisit elää siten myöskin suhteessa muihin ihmisiin, jopa netissä.

Tarvitaan kuitenkin kaikki nuo erilaiset hiutaleet, jotta helmikuussa voidaan nauttia timanttien lailla auringossa hohtavista pöllyävistä puuterihangista.

ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla