Vierailija

.

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Itselläni jo teini ikäisiä niin lounaan virkaa toimittaa brunssi. Kun olivat pienempiä niin yleensä lounaalla jokin keitto jota syötiin seuraavanakin päivänä lounaalla. Lasten herkkuja oli perus jauheliha, kala- ja makkarakeitot...

Vierailija

"Sekametelisörsseli" eli kanan rintafileetä, 500g tomaattimurskaa, 3 viipaloitua porkkanaa, 1 iso sipuli, kirsikkatomaatteja 250g, valkosipulia, persiljaa ja purjoa, sweetchilikastiketta ripaus+mausteet

Täytetyt paprikat ja couscous

Kvinoasalaatti ja keitetyt kananmunat

Vierailija

Onneksi ei tarvitse enää kokata lounasta viikonloppuisin kun teinit herää vasta puolen päivän maissa eikä silloinkaan vielä nouse ylös. Syövät siis vähän runsaamman aamiaisen ja sitten onkin kova nälkä päivällisaikaan.

Mutta kun olivat pieniä ja piti tehdä 2 kämmintä ruokaa niin lempparit oli kanamunavalkokastike + potut, uunilohi/paistettu lohi + (pakaste)muusi, riisi + kana + currykastike, tonnikalauunileivät ja uuniriisipuuro. Toki lapsille kelpasi myös nakit, kalapuikot ja pinaattilätyt ;)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Onneksi ei tarvitse enää kokata lounasta viikonloppuisin kun teinit herää vasta puolen päivän maissa eikä silloinkaan vielä nouse ylös. Syövät siis vähän runsaamman aamiaisen ja sitten onkin kova nälkä päivällisaikaan.

Mutta kun olivat pieniä ja piti tehdä 2 kämmintä ruokaa niin lempparit oli kanamunavalkokastike + potut, uunilohi/paistettu lohi + (pakaste)muusi, riisi + kana + currykastike, tonnikalauunileivät ja uuniriisipuuro. Toki lapsille kelpasi myös nakit, kalapuikot ja pinaattilätyt ;)


Miksi kokata kahdesti päivässä, kun voi kerralla tehdä isomman satsin ja syödä siitä koko päivä tai jopa seuraava? :o

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla