Lue keskustelun säännöt.
Pizzerioiden yms. ravintoloiden salaattipöytäleipä, se ohut. Siihen ohje?
30.12.2015 |
Toivottavasti tajuatte mitä tarkoitan :D eli se ohut läpyskä mitä salaattipöydistä voi ottaa. U know?
Muistan kun tehtiin köksän tunneilla sitä ja oli muistaakseni aika helppoa. Mistä ohje?
Kommentit (3)
Seon pitsataikinaa, joka on lopuksi voideltu oliiviöljyllä, majstettu oreganolla ja rosmariinilla ja suolalla ja paistettu ilman pitsa täytteitä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Seon pitsataikinaa, joka on lopuksi voideltu oliiviöljyllä, majstettu oreganolla ja rosmariinilla ja suolalla ja paistettu ilman pitsa täytteitä.
Ai, ihan ravintoloissakin? Tehtiinköhän se sitten koulussakin aikoinaan niin :D
Tulipa yksinkertainen olo 😂
Ap
Chapati?