Lue keskustelun säännöt.
ONKO VÄÄRÄ TAPA TEHDÄ
13.02.2006 |
jauhelihakastiketta?
Ruskistaa jauheliha, lisätä pari rkl jauhoja, veis ja mausteet??
Taitaa olla väärä tapa, muta ainoa tapa jolla jotenkuten onnistun.. Muuten ruskistamisessa menee ihan pieleen, mustaa vettä jossa kelluu jauhoja:/
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jos tuntuu että voissa jauhojen ruskistaminen ja vedenlisääminen johtaa vain jauhoklimppi löllöön niin kokeileppa ruskistella niitä jauhoja tarpeeksi pitkään, niin pitkään että lähes palavat. Sitten ihan vähän vettä ja hurjaa sekoitusta. Ja pikkuhiljaa vettä lisää.
Viisi minuuttia pitää vähintään keitellä että jauhon maku katoaa.