alkuper.

Tuppasi vaan appivanhempien luona ärsyttämään kun anoppi valitti minulle jatkuvasti kun 6 v. 7 kk lapsi pelasi tai katsoi piirrettyjä/lasten ohjelmia. Ei kaikki leikki ole sen kehittävämpää, osa peleistä on jopa kehittävämpiä kuin yksinkertaiset leikit/piirtäminen tms.

Minusta lapsi ei mene pilalle jos pelaa/katsoo noin tunnin päivässä vapaapäivinä, tietenkin pätkissä, esim. 3x 20 min. tai 2 x 30 min. Koskaan ei katso tai pelaa kuin ikätasoisia juttuja. Kyllä joulunpyhät satoi, mutta olimme silti ulkona, ja leikin lapsen kanssa, ja pelasimme yhdessä pelejä tms. Itsekin lapsena joulunpyhinä katsoin piirrettyjä ja sirkusta, varmaan enemmänkin kuin tunnin päivässä. En käsitä mitä pahaa siinä on. En mennyt siitä mitenkään pilalle. Ja kotona meillä ei ole ollenkaan teeveetä, eikä kukaan sitä edes kaipaa.

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mitä nyt tässä mieheni lasta katselin joulunpyhät niin sai pelata aamusta iltaan. Klo 22 eilen sain alkaa katsomaan tv:tä.

Vierailija

Meillä ei ole mitään rajoja, eivät todellakaan jaksa vahdata piirrettyjä tuntitolkulla, pädillä pelaavat kyllä, mutta koska niitä on vain yksi niin toinen poika pelaa aina enemmän, ja toinen leikkii leikkejään enemmän, toiselle pitää aina välillä sanoa että nyt sä oot pelannu tosi kauan, että anna velipojankin välillä pelata. Leikkivät ja riehuvat välillä kuitenkin molemmat, eli ei ole vielä siinä pisteessä että liikkuminen jäisi, tai tavalliset leikit.

Vierailija

Enpä ole rajoittanut. Katsellut tuntikausia koko joulunpyhät. Lapsella tosin tapana leikkiä siinä samalla. Arkena on rajoituksia toki.

alkuper.

Vierailija kirjoitti:
En minäkään jouluna stressas, arkena ruotuun sitten.

Näin minäkin ajattelen, kun ei tuo lapsi edes pyhinä kamalasti katso tai pelaa, minusta tuo on aika pieni määrä. 

a p

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla