Vierailija

Nyt tarvitsisin apua! Uuden vuoden juhliin tarvittaisiin älyvapaita ennustuksia (n. 30kpl). Lähinnä aikuisille, perheellisille. Jutut voi liittyä työelämään, parisuhteisiin, vapaa-aikaan, matkusteluun... Ja ihan hulluja saisivat olla.
Täältä löytyy aina parhaat ideat, joten luotan teidän apuun 😃

Kommentit (4)

Vierailija

Tulet tapaamaan miehen,voi olla varattu tai vapaa.Jollakin tapaa hän koskettaa sun  lapaa.Tämän  jälkeen kuljet kevättä kohti,Kuka on tuo mies sitä moni pohti. Nähtäväksi jää, kestääkö teidän pää.Älä kokeilematta jätä leikkiä tätä.Se iloa sulle tuottaa siihen voit luottaa.Vaikka onni joskus lymyilee elämä kuitenkin hymyilee.Kuolet vanhana vasta ,ja tietenkin sinulla on monta lastenlasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mammaksi en itseäni lue, mutta tässäpä ennustus: Tulet kohtaamaan suuria muutoksia elämässäsi, joita et kuitenkaan huomioi missään vaiheessa. Lisäksi pitkään ihailemasi henkilö aloittaa kanssasi taekwondon ja yhdessä saavutatte kultaisen vyön tason, jolloin huomaatte olevanne niin kiinnostuneita merikilpikonnien kouluttamisesta maalla eläjiksi, että päätätte yhdessä ottaa suuren askeleen ja ostaa pullonpalautuksesta saamillanne rahoilla sinulle ja oravallesi uudet Superman-boxerit. Talousasiat rullaavat hyvin, kunhan pidät silmällä iäkästä naapuriasi. Hänellä nimittäin on pullonokkadelfiini akvaariossa. Rakkauden puolella Merkurius kieppuu Jupiterin ympärillä kuin pieru nahkahousuissa ja se voi tarkoittaa mitä vain, esimerkiksi sitä että mitään ei ole odotettavissa rakkausrintamalla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla