Vierailija

Yleensähän rasioissa siis on kuvat konvehdeista ja maut. Ei tässä ! Tarjosin omia After Eightejäni mutta ei pidä niistä :/

Rasia on sininen, siinä lukee vain Classic js sitten jotain saksaksi.

Kommentit (9)

Jos on vakava ja rajusti oireleva allergia niin mitään riskejä ei oteta. Pähkinäallergia kuuluu niihin allergioihin, jotka aiheuttavat anafylaktisen shokin eli kuoleman vaaran. Lapselle pitää tämä opettaa alusta asti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Syynää paketin pikkupräntti tarkkaan, siellä voi olla maininta. Jos ei ole suomenkielistä tekstiä, niin englanniksi pitäisi olla.
Mutta: jos et ole täysin varma, että tuotteessa EI ole pähkinää, sitä EI anneta allergikolle!

Vierailija

Ainahan niissä on kontaminaation riski jos edes yhdessä lajissa on pähkinää.

Meillä nyt 11 v pähkinäallerginen sai ekan kerran syödä konvehteja. Tosin valikoin varmasti pähkinää sisältävät pois. Uskalsin näin koska pähkinästä oireilu ollut kuitenkin vain huonoa oloa ja kurkkukipua. Jos vakavampaa en uskaltaisi antaa konvehteja.

Vierailija

Konvehdeissa on aina pähkinää/mantelia ainakin parissa maussa, joten pelaisin varman päälle, enkä antaisi lapsen edes haistaa niitä.

Vierailija

Älä anna syödä, aika varmasti niissä on pähkinää aika monessa konvehdissa. Lupaa vaikka että käyt ostaan huomenna kaupasta karkkipussin tilalle

Vierailija

Afrer Eighteissä ei ole pähkinää eikä jäämiä. Se on lähes ainoita suklaita Dammenbergin suklaiden lisäksi, joita mun pähkinäallerginen lapsi voi syödä.

Vierailija

Sorry, en lukenut kunnolla aloitusta. Siinä vihreässä After eight paketissa ei ole pähkinäjäämiä. Tuosta sinisestä en tiedä. - 7

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla