Vierailija

Ikärajahan siinä on 15/16. En ollenkaan muista millainen elokuva se on, mutta paljon rauhallisempi tunnelmaltaa kuin uudet. Uudethan ei missään nimessä sovi 12 v, vaikka ikäraja sellainen onkin.

Kommentit (10)

Vierailija

Conneryn ja Mooren aikaia ollaan katottu, kun lapsi oli kuuden tai seitsemän. Ovat kevyttä kamaa nykyajan elokuviin verrattuna! 12-vuotias tosiaan voi katsoa ellei ole tynnyrissäkasvatettu jolle hiuksen irtoaminen on jo kauhistus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kyllä nuo vanhemmat Bondit on mun mielestä ok 12-vuotiaalle. Te vanhemmat tai jompikumpi teistä kuitenkin varmaan katsoo leffaa lapsen kanssa.

Vierailija

Minustakin vanhat bondit on ihan soveliaita 12-vuotiaalle. Väkivalta on teatraalista eikä veri lennä yhtään, seksiin vain vihjataan suutelemalla ja syleilemällä sängyssä lyhyt hetki siveästi lakanan peitossa, ennen kuin kohtaus vaihtuu.
Olen katsonut lapsen kanssa myös nykyisiä 12 v luokiteltuja elokuvia, ja ihmettelen todella millaista välivaltaa heidän muka on ok katsoa, veri lentää ja päitä kierii.

Vierailija

Meidän poika ei jaksanut katsoa noita vanhoja bondeja. Liian hidastempoisia, eikä riittävästi erikositehosteita. Uusimmasta bondista tykkäsi kyllä. Vissiin tarpeeksi räjähteitä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla