Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten teet kinkun liemestä HYVÄN kastikkeen?

Vierailija
23.12.2015 |

Reseptin saa jakaa, kiitos.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
23.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistä liemestä? Ei kinkusta tule kun rasvaa ja siitä ihmiset suurustaa kastikkeen... Hyi hele...

Vierailija
2/6 |
23.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Me laitetaan se kinkunrasva sellaisenaan perunoiden päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
23.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kinkusta tullut liemi ensin pihalle kylmään. Ja sitte saa kuorittua rasvan pois. Loppu lihaliemi keitetään kasaan. Sit kermaa, omenasosetta ja luumuhillon. Loraus viskiä ja saa hautua pitkään

Vierailija
4/6 |
23.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kinkun( suolattua, pakastettua..) rasvasta kannata tehdä kastiketta. Et voita maussa mitään. Vrt uunikalan paistorasva / liemi perkeistä keittäen. Laita pois:)!

Vierailija
5/6 |
23.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä suurustan perinteisellä jauho-voi-seoksella; kerran vuodessa voi tehdä epäterveellisemmänkin kastikkeen, nam!

Vierailija
6/6 |
23.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuivattuja suppilovahveroita, sanon minä. Tuo omensose muuten toimii myös hyvin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yksi kuusi