Lue keskustelun säännöt.
Miten teet kinkun liemestä HYVÄN kastikkeen?
Kommentit (6)
Me laitetaan se kinkunrasva sellaisenaan perunoiden päälle.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kinkusta tullut liemi ensin pihalle kylmään. Ja sitte saa kuorittua rasvan pois. Loppu lihaliemi keitetään kasaan. Sit kermaa, omenasosetta ja luumuhillon. Loraus viskiä ja saa hautua pitkään
Ei kinkun( suolattua, pakastettua..) rasvasta kannata tehdä kastiketta. Et voita maussa mitään. Vrt uunikalan paistorasva / liemi perkeistä keittäen. Laita pois:)!
Mä suurustan perinteisellä jauho-voi-seoksella; kerran vuodessa voi tehdä epäterveellisemmänkin kastikkeen, nam!
Kuivattuja suppilovahveroita, sanon minä. Tuo omensose muuten toimii myös hyvin.
Mistä liemestä? Ei kinkusta tule kun rasvaa ja siitä ihmiset suurustaa kastikkeen... Hyi hele...