Vierailija

Tilanne siis sellainen, että alaikäinen teinipoikasi olisi harrastanut seksiä tyttöystävänsä kanssa ja tyttöystävä olisi tästä tullut raskaaksi. Mitä neuvoja antaisit tässä tilanteessa pojallesi? Tyttö olisi päättänyt pitää lapsen. Neuvoisitko poikaa olemaan hyvä poikaystävä tulevan lapsensa äidille ja hyvä isä tulevalle isälleen? Toivoisitko, että poikasi pysyisi lapsen elämässä? Toivoisitko parin suhteen kestävän? Olisitko valmis majoittamaan nuoren pariskunnan vauvoineen luoksenne? Vai haluaisitko pojan "pelastavan" itsensä, jättävän vauvan ja tyttöystävän ja keskittyvän nuoruuden bilettämiseen ja rakentavan perheen itselleen vasta lähempänä kolmeakymppiä?

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tietenkin kannustaisin kantamaan vastuunsa ja yrittäisi myös itse isoäitinä olla aktiivinen ja hyvä mummo. Eli vastailisin kyllä noihin kysymyksiisi. Pyrkisin luomaan lapsen äitiin hyvän suhteen, joka ei olisi riippuvainen mahdollisesta nuorten erosta - olisihan hän lapsenlapseni äiti - äiti ja nainen, kuten minä. Pyrkisin myös tutstumaan tyttöystävän vanhempiin. 

En kuitenkaan yrittäisi pakottaa poikaani tai lapsen äitiä mihinkään. 

Vierailija

Vauva ei vaikuttaisi siihen miten neuvoisin häntä suhtautumaan parisuhteeseen tai esim. yhteen muuttoon. Kannustaisin häntä oman näköiseen isyyteen ja varmasti keskustelisin siitä mitä hän isäksi tulosta ajattelee.

Vierailija

Äkkiaikuistuminen tulisi pojalle. Työnhakuun ja lapsenhoitoa opettelemaan. Auttaisimme tietysti koko porukka, mutta vastuu on sillä kellä se on. Ehkäisystä palaveroitaisiin tietysti myös.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla