Vierailija

En muista, milloin viimeksi mies olisi tehnyt aloitteen seksiin. Ei ainakaan kevään jälkeen. Meillä oli vielä vuosi sitten todella vilkas seksielämä, joka on nyt laantunut. Mies on aina iltaisin väsynyt ja aamulla ei muka ehdi. Sitten kun seksiä joskus on, niin hän laukeaa nopeasti ja nukahtaa.

En enää uskalla tehdä aloitteita, koska tulen usein torjutuksi. Välillä yritän, kun himo yltyy kovaksi, mutta yritys johtaa seksiin ehkä joka viidennellä kerralla, jos sitäkään. Olen varovasti kysellyt mieheltä, miksei hän halua, mutta hän kiusaantuu puhumisesta.

Mies on vuoden aikana kyllä ollut väsynyt ja stresaantunut ja kroppa mennyt huonoon kuntoon. Epäilen että hän saattaa hävetä kroppaansa, vaikka minua ei pikku maha haittaa. En tiedä, voisiko jopa uupumuksesta tai masennunsesta olla kyse. Mies on puhunut, että haluaisi alkaa taas kuntoilla ja elää terveellisemmin, mutta ei väsymykseltään jaksa. Tämän syvällisempää keskustelua mies ei halua käydä.

Miten saan miehen tajuamaan, että hänen huonontunut vointinsa nakertaa suhdettamme vähitellen, jos hän ei tee asioille jotain? Tai miten saan hänet puhumaan ja etsimään ratkaisuja ylipäätään? Hakemaan apua? Tässä ei siis ole kyse vain seksistä, vaan pelkään muutenkin, että suhteemme hiipuu tällä menolla.

Kommentit (1)

Uros Ursu

No mitäs otin beetan mieheksi. Pallit ei eritä tarpeeksi testosteronia niin mikään ei huvita.

Täällä olis uros parru ojossa valmiina koko yön rakasteluun. Sika ulos ja uros tilalle!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla