Vierailija

?

Kommentit (8)

Vierailija

On. Kun ei siitä alkoholin kohtuukäytöstä mitään haittaakaan ole. Meillä juodaan viiniä melkein joka viikonloppu lauantain paremman aterian kera, vähän kummallista olisi jouluna jättää juomatta..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Joopajoo1

On. Ihan kuten karkkienkin kanssa, niiden totaalikieltäminen ei pelasta ketään. Minusta on ihan ok ottaa pari olutta jouluna. Voin olla ottamattakin, jos ei nyt maistukkaan. En liitä juomista mihinkään tapahtumaan tai päivään, eikä minusta ole minkään esiintymisnumeron paikka jos sitä ei otakkaan, esimekiksi joulun takia.

Vierailija

Viininmaistelijat ja -harrastajat jättävät kertomatta en tosiasian, että jos viinissä ei olisi prosentteja, he jättäisivät sen juomatta.

Vierailija

Niin, sen jälkeen kun on lapset hankkinut, se onkin sitten 25 vuotta eteenpäin täysin tipatonta, ettei kenellekään tule lasillisesta viiniä paha mieli.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Onko liikaa vaadittu, että keskittyisit omaan jouluusi? Aatto on jo huomenna.

Ahdistaako kysymys raittiista joulusta?

Vierailija

Ei tulisi mieleenkään viettää täysin alkoholitonta joulua tai muutakaan juhlaa. Meillä kun ei ole asian kanssa ongelmaa. Ymmärrän kyllä, että esimerkiksi alkoholistiperheen kasvattia voi jo sen ensimmäisen olutpullon sihahdus ahdistaa. Kaikilla ei vaan ole näin.

Jos taas kyseessä vakava riippuvuus ja ongelmakäyttö, tuskin on joulua juomatta jos ei muitakaan päiviä. Ja mitä se "raitis joulu" siinä edes auttaa?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla