Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi kuivakakku repeää uunissa pinnalta?

Vierailija
19.12.2015 |

Liian matala/korkea lämpötila vai joku muu syy? Kiitos!

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
19.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lian kauan uunissa. Kypsyyden voi tarkistaa tökkäämällä syvälle puutikulla, heti kun taikinaa ei tartu tikkuun, kakku pitää ottaa pois uunista.

Vierailija
2/5 |
19.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liian kauan ollut uunissa tai liian kuuma uuni. Neste haihtuu liian nopeasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
19.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos, tietäjät. Ohjeen mukaan mentiin, mutta minkäs teet. AP

Vierailija
4/5 |
19.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liian kuuma uuni.

 

terv. leipuri

Vierailija
5/5 |
19.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uuneissa on eroja. Meillä pitää paistaa jopa 10 minuuttia enemmän, kuin ohjeessa sanotaan!