Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Fazerin sininen suklaakohvehti

Joka päivä oppii jotakin uutta
15.12.2015 |

Oletteko tienneet, että Fazerin sinisestä umpinaisesta suklaakonvehdista on mahdollista purra päällimmäinen suklaakerros pois, ja alta paljastuu täydellinen kiiltävä toinen suklaakerros? Olen tyrmistynyt, että asia selvisi minulle vasta eilen!

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
15.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tiennyt. Yritän toki olla tekemättä tuota toisten nähden ;D

Vierailija
2/7 |
15.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen ja syön sen aina niin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
15.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samaa suklaata se on. idiootti

Vierailija
4/7 |
15.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toki. Joskus nakerrankin kerrokset erikseen. Elämän pieniä iloja :)

 

Vierailija
5/7 |
15.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta levy, se on parempaa ja pureskelu käy vähemällä vaivalla. Ongelma on siinä, että paketissa sanotaa sen säilyvän eräpäivään saakka... ei säily, ainakaan meillä!

:)

Vierailija
6/7 |
15.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön aina niin, että laitan konvehdin kokonaisena suuhun ja erottelen hampailla sen päälliosan ja syön ensimmäisenä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
15.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä syön konvehdit melkein aina noin :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi neljä kaksi