Sanokaa minun sanoneen, että tuo valtavasti hehkutettu Pariisin "historiallinen" ilmastosopimus tulee olemaan pannukakku tai peräti floppi!...

Vierailija

Nuo viikkojen mammuttikokoukset valtavine delegaatioineen on niin mennyttä aikaa! Ei tuollaisissa kokouksissa saavuteta kuin tehottomuutta, yleviä tavoitteita ja ympäripyöreitä julkilausumia.

Kommentit (6)

Vierailija

Saadaan siellä aikaan muutoksiakin. Ainakin Suomen delegaatiot ovat kinunneet aiemmissakin kokouksissa Suomelle kaikenlaista ylimääräistä miljardin mentävää reikää, joita muut eivät ole hoksanneetkaan.

Vierailija

Sanon kyllä, mutta ei minulla ole hajuakaan kenen sanon sanoneen. Voisitko ilmoittaa nimesi, muuten kuulostaa tyhmältä sanoa, että "Vierailija Vauva-lehden palstalla sanoi kerran..."

Vierailija

Nyt tuli kyllä sen verran vakuuttavaa tekstiä, että pakkohan sen on olla totta. Ei ne suomalaiset asiantuntijat mitään tästä tiedä ja ihan turha tuollaisia päätöksiä on tehdä, kyllä av-mamma ruudun takana tietää totuuden. Huh. 

Vierailija

Se on pahempi kuin floppi. Se ei sido ketään, joten USA, Venäjä ja Kiina haistattavat elimen sille kun taas EU ratifioi sen silmät kiiluen. Tosin lopulta EUssa ainut maa, joka ottaa sen tosissaan on Suomi. Eli me saadaan kaikki kustannukset niskaamme ja muut nauravat räkäsesti. Tilannetta pahentaa vielä tietysti tuleva EUn ja USAn välinen TTIP-sopimus. Tänne luodaan yksi markkina-alue, jossa toisella puolella on ihan toiset säännöt kuin täällä. 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat