Epäkorrektit onnittelut ja muut lausahdukset

Vierailija

Möläyttääkö joku tuttusi aina onnittelut perheuutisiin mitä epäkorrekreimmalla tavalla? Jaa se meille! Myös muut kummat lausahdukset ja möläytykset tervetulleita.
*
Hyvä ystäväni on erittäin hyvä äiti. Kaikki muut olivat iloisia raskaudesta, paitsi isänsä uusi naisystävä, joka tuntuu tuntevan kateutta kaikesta. Näin hän onnitteli: "Toivotaan parasta ja pelätään pahinta!"
*
Työpaikalla on yleisesti tiedossa, että erään naisen poika vuosia sitten hirttäyttyi. Silti eräs nuori nainen jatkuvasti hokee "Vittu tapan itteni jos en saa viikonloppua vapaaksi", "tuo pelle pitäis hirttää", "ehkä se on tappanu ittesä ku ei oo kuulunu pariin päivään" ja vaikka mitä vaikka hänelle on siitä huomautettu.
*
"Sunkii pitäis jo löytää työpaikka!" (Sanottu aivokasvaimen vuoksi työkyvyttömyyseläkkeelle joutuneelle, parhaillaan syöpää sairastavalle naiselle.
*
"Kyllä mä ainakii vaihtaisin lapseni sataan tonniin, nii varmasti kuka tahansa!" (Onneksi sanojan lapsi otettiin huostaan jo vauvana)

Kommentit (5)

Vierailija

Lukiossa kerrottiin luokkakaverin äidin löytyneen kuolleena uudehkon, vasta rakennetun talonsa rantavedestä. Eräs todella kateellinen tyttö siihen "no pitikö x:n leuhkia sillä uudella talolla? Ei olisi kannattanut kun äitikin kuoli siellä." Todellisuudessa luokkakaveri x oli kertonut perheen taloprojektista ihan tavalliseen, iloiseen sävyyn mutta ei sillä leuhkinut.

Vierailija

Iloisena kerroin anopille odottavani toista lastamme. Anoppi tokaisi :Miten te nyt toisenkin teette.Menin ihan hämilleni.Jälkeenpäin ajattelin ,että olisi pitänyt sanoa:Ai en tiennyt, että lapsentekoon tarvitaan anopin lupa.

Vierailija

Kaverini äiti oli juuri halvaantunut kun eräs tuttavanainen siinä tämän halvaantuneen äidin edessä rupesi kovaan ääneen jauhamaan että "kyllä minä ainakin painaisin tuolla pelloilla menemään, näyttäisin närhenmunat yhelle halvaukselle" jne. Alkoholilla oli osuutta asiaan, mutta olin silti pöyristynyt.

Vierailija

Isoäiti ensimmäisen raskauden alussa vaati kovasti tekemään aborttia.

Toisen lapsen odotuksesta kuullessaan sanoi: "Voi ei."

Eräs toinen isoäiti en tavannut toisen lapsenlapsistaan kerran vauvana, toista ei koskaan, eivät kuulemma ole hänen poikansa lapsia. Selitys sille, miksi poika on isyyden tunnustanut on se, että se on niin lapsirakas.

Perhetutun kommentti, kun lasten isä kuoli: "Joko olet kertonut lapsille, että faija on kylmänä?"

Kun äitini kuoli, kaveri lähetti viestin, jossa totesi, että se taisi olla tilanteen huomioiden hyvä asia ja alkoi sitten paasata monen viestin mittaisesti siitä, miten selkää kolottaa, nenä vuotaa, on pientä kuumetta ja yskää...

Pitkäaikainen kaveri ei tullut 30-vuotisjuhliini, vaan ilmoitti, että istuu mielummin miehensä kanssa kotona.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat