Kerrossängyn romahdus

Vierailija

Onko muilla yläpeti kerrossängyssä tullut alas? Kasattiin sänky eilen ja tänään päivällä tehtaassa kiinnitetyt listat, joihin niitä säleitä kiinnitetään, irtosivat laidoista. Onneksi tapahtui päivällä eikä ketään ollut alapedillä eikä kukaan loukkaantunut. Toivottavasti tästä saa rahansa takaisin. Mekin viivyteltiin mahdollisimman kauan ennen kuin ostettiin kerrossänky, kun arveltiin, olisiko kerrossängyssä vaaroja, lähinnä, että joku putoaa alas. Näin sitten kävi heti. Pitäisiköhän ostaa jokin taitosänky toiseksi sängyksi vaan?

Kommentit (11)

Vierailija

No eipä ole käynyt noin. Viimeksi synttäreillä yläsängyssä oli parhaimmillaan 7 kuusivuotiasta lasta ja hyvin kesti(leikkivät merirosvolaivaa). Pitäähän sen kestää isonkin aikuisen paino.

Vierailija

Kyllä teidän sängyssä on pakosti ollut joku valmistusvirhe ellei siellä yläsängyssä nyt ole ollut makoilemassa pari satakiloista ukkoa tai akkaa. Yhteys myyjään/valmistajaan ja vaatimus kaupanpurusta niin saatte edes rahat takaisin. 

Vierailija

Meillä oli kultaisella 70-luvulla siskon kanssa sellainen kerrossänky, että vaneripohjaa kannatteli vain niissä sivuissa ja päädyissä olevat listat ja pohja lepäsi niiden päällä irralaan. Huviteltiin niin, että toinen oli yläsängyssä ja toinen pompautteli sitä pohjaa jaloilla alasängystä käsin. Eli siis makasi selällään ja jalkapohjilla pompautti sitä pohjavaneria. Vasta kun isä huomasi hupimme, se kiellettiin hengenvaarallisena, jota se olikin. Jos se pohja olis kääntynyt niin, että ei olisikaan enää pudonnut listojen varaan, olisi koko komeus humahtanut sen pomuttajan päälle.

Mutta tällaisia ei kai nykyisissä kerrossängyissä edes ole. Tulee mieleen, etä väärin kasattu, jos itsekseen romahtaa.

Vierailija

Mies sanoi, että listat olivat niiteillä kiinni, ohuita metallijuttuja minun silmin. Tosiaan, tätä kohtaa emme itse koonneet, vaan oli valmiiksi. Eikä ollut lastulevyä, vaan ihan puuta. Kiinnikkeet siis heikot. Huomenna selvitetään. Mut kyllä meni luottamus kerrossänkyyn.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat