Muita viikonloppuisin pakastimeen kokkaavia? Mitä teitte?

Vierailija

Meillä on nyt muhimassa kastike kilosta lehmää, saa muhia ainakin pari tuntia vielä. Uunissa on possukaalia, eli iso kaali plus 600g possun läskisiä mahaviipaleita paloina plus juureksia. Nuo menevät valmistuttuaan annoksina pakkaseen.

Jauhelihasta tuli tämän illan täytetyt paprikat ja kaksi purkkia ruskistettua (sipulin ja pekonin kanssa) pakkaseen sellaisenaan jatkojalostusta varten, en viitsinyt väsätä muuta.

Kokkaamme aina pakastimeen viikonloppuisin, sitten on valinnanvaraa viikolla haluaako kanacurrya vai lihasoossia vai lasagnea vai gratinoituja purjoja tms.

Oikeastaan ainoastaan kala ostetaan samana päivänä syötäväksi kertaruoaksi.

Miten teillä, mitä laitatte ja mitä aarteita pakastimestanne löytyy?

:)

Kommentit (1)

Vierailija

Pakastan ruokaa vain silloin jos sitä jää aterialta yli ja tiedän ettei tule syötyä ihan lähipäivinä niin ettei jääkaapissa säilyisi.Teen ruuan mielummin jokapäivä koska nautin kokkailusta ja musta se ei ole yhtä nautinnollista jos vaan mikron kautta lämmitän.Jos taas rupean uunissa ja kattiloilla lämmittelemään niin samalla vaivalla teen koko aterian alusta.Lihaa kyllä usein ostan kerralla enemmän ja laitan pakkaseen ettei tarvi jokapäivä kaupassa käydä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat