Espanjalaislehti: Viranomaiset puuttuivat suomalaisäidin juomiseen – vauva otettiin huostaan

elina

Espanjalaislehti La Provincia kertoo viranomaisten joutuneen ottamaan huostaan suomalaisnaisen lapsen Kanariansaarilla.
Lehden mukaan viranomaiset olivat menneet suosittuun lomakohteeseen Kanariansaarten Maspalomasissa sen jälkeen, kun naapuri oli ilmoittanut naisen huutavan täyttä kurkkua naapuriasunnossa.

Saapuessaan paikalle poliisi törmäsi 30-vuotiaaseen suomalaisnaiseen, joka oli silmin nähden rajussa humalassa ja piteli sylissään vauvaa. Nainen käyttäytyi poliiseja kohtaan aggressiivisesti.

Poliisi päätti ottaa 11-kuisen vauvan mukaansa koska katsoi, että äiti olisi ollut vaaraksi pienokaiselle. Vauva toimitettiin suojaan hätämajoitukseen ja äiti hoitoon.

La Provincia -lehti kertoo, että asiasta on ilmoitettu Suomen ulkoministeriöön, jotta joku naisen sukulaisista voisi tulla ottamaan vauvan huostaansa. Tiedossa ei ole, onko naisen sukulaisia tavoitettu.

Ulkoministeriö ei vahvista tai kiistä tapausta, vaan viestintäpäivystyksestä kerrotaan, ettei ministeriö voi kommentoida yksittäistapauksia.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1449804759213.html

Kommentit (6)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Yläpeukku Espanjan viranomaisille!
Suomessa ei oltaisi puututtu. Täällä ymmärretään ja suvaitaan kaikkea järjetöntä, mutta puututaan kaikkeen epäolennaiseen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat