Ympäristö vaikuttaa mielialaani liikaa

Vierailija

Ei tarvitse olla edes ääriolosuhteita, riittää että työpaikka sijaitsee rumassa rakennuksessa. Kaupan kassa on huonolla tuulella, bussikuski on töykeä, ihmiset kiireisen oloisia - kaikki tuommoinen vetää mieleni todella matalaksi. Ihan kuin minulla ei olisi omaa mielialaa lainkaan, tunnelma muuttuu ympäristön mukaan. Miten tuommoisesta pääsee eroon? Valitsen yleensä ruokakaupatkin sen mukaan, missä on paras tunnelma. Kävelyreittien kanssa sama juttu. Onko tämä jo neuroottisuutta?

Kommentit (2)

Vierailija

Koita nostattaa omaa tunnelmaasi hyvällä musiikilla? Uudella harrastuksella, hyvällä sarjalla, tai laadukkaalla keskustelulla? 

Vierailija

Musta tuntuu myös että kaikki ympärillä tapahtuva tempaa mut hetkessä mukaansa, hyvässä ja pahassa. Tällä hetkellä mulla on kolmas surullinen päivä menossa koska mies on ollut vähän haikealla päällä / outo. En pääse siitä surumielisyydestä nyt pois miehen seurassa, muuten kylläkin. Aina kotiin mennessä mietin että nyt piristän sen miehenkin ja naureskellaan murheille niinkun ennenkin, mutta se miehen alakuloisuus sieppaa heti ovella minutkin.
Toisaalta taas miehen iloisuuskin tarttuu nopeasti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat