Sievinen ja Kasvio välirikon syy?

Vierailija

Sievinen laittoi välirikon syyksi kilpailuasetelman yms. tämän päivän lehdessä
http://www.iltasanomat.fi/uinti/art-1449735491467.html
mutta minä muistelen että Sievinen olisi iskenyt Kasvisen tyttöystävän?

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ainakin vaikuttavat täysin erilaisilta ihmisiltä. Molemmat uivat huipulla samaan aikaan, siinä yhdistävät tekijät.

Kasviohan oli jotenkin ujo ja hiljainen, mutta kova harjoittelija. Sievinen taas kaikkea muuta ja varsinainen "häntäheikki"

Vierailija

Tyttöystäväepisodi pitää kyllä paikkaansa. Sievinen on ollut aina kova pokaamaan naisia. Yhteen aikaan hän kävi veivaamassa naapurini vaatekaupan nuorinta myyjää. Sievinen osasi kuulemma olla järjettömän ihana.

Mitäköhän Antti Kasvio nykyään tekee? Miehellä oli kapasiteettia tehdä muutakin kuin laskea altaan kaakeleita.

Vierailija

Uintipiireissä herrojen aktiiviaikoina oli konsensus se, että Sievinen on lahjakkaampi mutta Kasvio kovempi harjoittelija joka ruoski itsensä aina aivan äärirajoille. Tiedä sitten mikä on totuus. Itse en kumpaankaan ikinä henkilökohtaisesti tutustunut. 

Vierailija

Eikö Janilla riitä enää vientiä, kun ei voi naisasioistaan avautua iltapäivälehdissä ja sen paikan on vienyt Toni Nieminen (toinen joskus menestynyt urheilija, joka sen jälkeen profiloitunut parisuhdeavautujaksi).

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Muistan tuon. Sievisen ei pitänyt osallistua siihen uintikilpailuun joka oli Kasvion päämatka. Mutta osallistui kuitenkin. Taisi olla tämä:

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2009/06/24/jani-sievinen-kahmi-sylikaupalla...

Tämä.

Ja se, että Sievinen oli ektroverttinä tavallaan "jalustalla", uimaliiton herrat pomppivat Sievisten tahtiin ja Kasvion piti tavallaan mukautua siihen ja muistaakseni harjoitteluunkin puututtiin.

Siis tuo Kasvion päämatkalle osallistuminen oli tavallaan Sievisiltä sellainen henkinen nujerrus. Ei sillä, saahan sitä mennä kisaamaan kuka tahansa ja mihin tahansa ja kilpakumppaneiden kantin pitää kestää. Sievinen oli eittämättä kovassa kunnossa tuolloin. Mutta Kasvionhan se jotenkin hajotti ihan täysin ja sitten se päätavoitekin meni ihan penkin alle.

Kasvio kuitenkin toi Suomeen ekan olympiamitalin Barcelonasta ja voitti MM-kultaakin ennen Sievistä ja sekös varmaan syö miestä.

Urheilupiireissä muuten liikkui tuolloin tieto, että Sievisellä ja urheilutoimittaja Anna Savelalla oli kuuma romanssi meneillään ja Susanna oli saamassa lähtöpassit, mutta Susannallapa olikin ässä hihassa, hän oli raskaana ja kertoi sen juuri ennen jotain finaalia Sieviselle ja se lähtö menikin sitten aivan penkin alle.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kasvion tyttären nimi on Louna Tuuli Ihana.

Ei taida liittyä aiheeseen tuollainen ulkopuolisten nimien levittely tänne.

Vierailija

Antti Kasvio oli sitten hottis. Sellainen vihainen ja epäsosiaalinen mulkoilija, eikä tuollainen joka paikkaan nuoleskeleva lässyttäjä.

Vierailija

Kasvio kävi vasta sm-altaassa ja ui ikäisekseen erittäin kovan ajan vaikka pelaa vain vesipalloa kahdesti viikossa. Hirveässä tikissä edelleen toisin kuin sieviset.

Vierailija

Muistan jonkun pakinan, missä verrattiin jotain amerikkalaista urheilijaa joka hehkutti kuinka jumala auttoi hänet voittoon ja jeesuksen valo loistaa ihan silmistä, ja suomalainen toimittaja sitten pohdiskeli, että medialle murahtelevan Antti Kasvion silmistä loisti kyllä ihan punertava toisen paikan valo :D

Antti oli ihana, juuri siinä, ettei hän ollut mikään mediapelle. Kaipaan Anttia.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat