Miehet on omituisia. Kuulin tänään perustelut miten mies valitsi kahdesta naisesta.

Vierailija

Keski-ikäinen eronnut mies joka on etsinyt naista jo pidemmän aikaa, löysikin yhtäkkiä kaksi yhtäaikaa, ja joutui tekemään valinnan kumman kanssa etenee suhteessa. Ei halunnut yrittää pyörittää kahta naista, vaan harkittuaan valitsi toisen. Se oli ihan ok, mutta ihmettelen vähän että miten mies teki valintansa, siinä mielessä mitä täälläkin miehistä puhutaan.
Tottakai mies teki valinnan "kuten sydän sanoo" mutta perustelu oli vähän erikoinen mielestäni, mies ei ottanut naista jonka kanssa olisi luultavasti heti päässyt intiimiin kontaktiin, vaan valitsi naisen joka on erikoinen persoona, haastava, eikä halua seksiä varmasti pitkään aikaan.
Kiltti tavallinen miestä miellyttävä nainen sai pettyä, ja miehen sai nainen joka on hankala. Miksi tämä menee näin? Miksi se "haastava" ihminen kiehtoo niin paljon enemmän, vaikka luvassa on luultavasti paljon riitoja, ja suhde ei tule olemaan helppo? Sanotaan että naiset tykkää pahoista pojista, rakastuvat renttuihin, mutta päteekö se yhtälailla myös miehiin? Ymmärrän että metsästys on miesten juttu, mutta kun ei ole mitään takeita että saako mitään, mitä järkeä?

Kommentit (11)

Vierailija

No siinä toisessa nyt oli vaan varmaan jotain selittämätöntä, joka miellytti enemmän.

Kai nyt kaikki on joskus tavannut "paperilla täydellisen" kumppaniehdokkaan, joka ei ole miellyttänytkään sitten yhtään intiimillä tasolla?

Vierailija

Oma mieheni on ainakin sanonut että se tykkää voimakkaista luonteista, arvostaa sitä että on "luonnetta". En mä seinille mene mutta jonkun muun kanssa olisi varmasti elo kevyempää..

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
No sattuuko tämä vaikea henkilö olemaan kaunis, uhkea ja upea ilmestys? (Lue: seksikäs)

En usko. Epäilen että voiko ihminen olla kauhean seksikäs jos ei edes halua sitä. Ja muutenkin, tällä palstalla kerrotaan että keski-ikäinen monesti synnyttänyt nainen on ihan pilalla. Mutta totta, voi se olla kuitenkin jostain syystä miehen silmissä sellainen kuin kuvailit.

ap

Vierailija

Kyllä suhteissa mennään kemia edellä, ja niin pitääkin. Ajatus "paperilla täydellisestä" järkiliitosta tuntuu luotaantyöntävältä. Tällä en tietenkään tarkoita sitä, että vaikeat ihmiset herättäisivät enemmän tunteita tai kemiaa, mutta tässä tapauksessa taisi olla niin. Valintaa on joskus hankala ulkopuolisen ymmärtää.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tai sitten syyt olleet vain tekosyitä. Mies on jo testannut valitun pedissä ja hauskaa oli.

Sepä se, kun ei kuulemma ole. Ei osannut selittää tarkemmin miksi teki valinnan näin. Minä epäilen että voiko se olla niin että mies ajattelee (ehkä alitajuisesti) tulevan seksin olevan parempaa sen takia kun sen eteen pitää tehdä enemmän töitä. Tätä palstaa vuosia lukeneena, epäilen suuresti että se kauan jaagattu seksi olisi parempaa kuin se mitä saa kun vaan vähän ehdottelee. 

ap

Vierailija

Minäpä tunnen miehen, joka valitsi kahden naisen välillä sillä perusteella kumman kanssa oli alkanut deittailla ensin... Siis kysymys oli parista viikosta ja kumpaakin naista pyöritti kuukausia. Ja ihan vilpittömästi siis sanoi, että tykkäsi kummastakin, seksiäkin sai kummaltakin, mutta kun muuten olivat samantasoisia niin otti sen, joka oli kronologisesti ensin. :D Mielestäni ihan yhtä ääliö peruste kuin mikä hyvänsä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miten mieheT on omituisia?

Siten että menevät ehdoin tahdoin vaikeaan suhteeseen missä ei ole mitään järkeä. Kaipa ne on sitten niitä miehiä jotka täälläkin sitten valittavat kun akka on hirviö. Tosin ovat naisetkin omituisia, ovat ottaneet renttuja miehekseen maailmansivu. 

ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat