Miten paljon teidän 5-vuotiaat pelaavat tietokonetta?

Vierailija

Meidän 5-vuotias on innostunut tietokonepeleistä, varsinkin pikkukakkospeliä tykkää pelata. Pelaisi vaikka joka päivä jos vain annettaisiin. Nyt olen laittanut pelikerran pituudeksi tunnin, onkohan se liian paljon?
Asiantuntijoiden mielipide on se, että 05-1h päivässä on maksimi.
Kiinnostaisi tietää, että paljonko lapset todella pelaavat.
Kertokaapa omista lapsistanne, varsinkin 5-vuotiaista.

Kommentit (11)

Vierailija

Meidän kolmevuotias viettää joka päivä koneella parisen tuntia. Katsoo lastenohjelmia youtubesta (ei tykkää ollenkaan katsoa telkkaria) ja sitten pelailee pikkukakkosen juttuja. Tykkää niistä etsimispeleistä ja palikanraahaamisista ja laululeikeistä. Minusta siinä ei ole mitään vikaa. Hän on myös liikunnallinen ja useita kirjoja luetaan joka päivä.

Vierailija

Meillä pelaili välillä monena päivänä peräkkäin, noin tunnin kerrallaan, vaihtoehtona pikkukakkoselle. Sitten meni viikkoja kun ei kiinnostanut yhtään. Ja nyt tokaluokkalainen toimii suunnilleen samoin.

Josefiina alkupolku-pelit (mm. kirjastosta löytyy), netissä eskari/ekaluokkalaiselle ekapelit (google löytää). Eikä ne perinteiset pulmanratkaisut, ajelut ja palapelitkään huono vaihtoehto ole.

Vierailija

Meidän 5.5 vuotias tyttö tykkää pelata padilla Lolan ABC:tä, jossa opetellaan sanoja aakkosten avulla. Samoin pelaa Chef Pandaa, jossa laitetaan ruokaa. Kaksivuotias pikkusisko pelaa Nuottiniityä ja Kapun metsää.

WraithTodd
Seuraa 
Liittynyt7.9.2015

Meillä lapsi on kyllä aika vaihtelevasti tietokoneella. Välillä intoutuu pelaamaan esim. Simsia mutta sitten saattaakin mennä monta viikkoa ennen kuin muistaa tietokoneen olemassaolon.

Niin ja hän yleensä pelaa sitä jotain Sofia-peliä, Sims kolmosta (tykkää tehdä niitä simejä ja rakentaa taloja) sekä googlesta haetaan ihan hakusanalla "tyttöpelit" jotain pelejä.

"You are more like Wraith than you know."
"I'm not sure I like the sound of that."
"There is much about Wraith that you do not know, Sheppard."

Vierailija

Meillä ei 5v:lle ole tietokoneen pelimahdollisuuksia esitelty, eli ei pelaa ollenkaan. Isoisällään on ipad jota saa pelata kun kylässä käydään, eli silloin tällöin. Pääasiallisesti vaan leikkii.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat