Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Oletko tutustunut Periscope - sovellukseen? Mielipiteitä?

Vierailija

Kovastihan tuosta nyt varoitellaan.
Mutta mitä olette mieltä?
Itse mietin, mitä livekuvaa sieltä haluaisin katsoa. Laittaako sinne pelkästään yksityiset henkilöt vai .. ?

Kommentit (2)

Vierailija

Nuoren tytön äitinä en pitöisi ajatuksesta että hän olisi tuolla. Luin artikkelin, jossa toimittaja vietti aikaa Periscopessa parin päivän ajan ja poikkeuksetta kaikki naispuoliset saivat siellä käsittämättömän rivoja ehdotuksia, oli ikää 13 tai 40

Vierailija

En keksi ainuttakaan syytä, miksi tuollainen sovellus pitää olla olemassa, siitä on pelkkää haittaa. Miksi ihmeessä kaikilla pitää olla mahdollisuus julkaista suoraa kuvaa kenelle tahansa omasta elämästään, koulusta tms? Tämä sovellus ei ole vastaus mihinkään tarpeeseen, vaan se on toteutettu vain siksi, että se on teknisesti mahdollinen ajattelematta lainkaan mahdollisia seurauksia ja käyttötapoja.

Innokkaimmat käyttäjät tulevat varmasti olemaan juuri niitä, joiden sitä vähiten tulisi käyttää, eli lapset ja nuoret, jotka altistavat itsensä kenen tahansa anonyymin netinkäyttäjän pilkalle ja haukkumiselle ja yllyttämiselle. Siihen lähetykseen voi päätyä tietämättään myös joku sellainen, joka ei siihen olisi halunnut. Tarvitaanko muutenkaan enää ylimääräisiä sovelluksia, joihin ihmiset voivat koukuttua ja tuhlata elämäänsä? Aletaan kilpailla siitä kenellä on eniten katsojia (ikäänkuin sillä olisi mitään väliä), jonka seurauksena aletaan helposti tekemään mitä kyseenalaisempia asioita näitä seuraajia saadakseen.

Haluaisin oikeasti kuulla perusteltuja mielipiteitä siitä, miksi tätä tarvitaan, jos joku todella sitä mieltä on. Tällä sovelluksella voi saada paljon pahaa aikaiseksi. Minun mielestäni pitäisi ruveta jo valvomaan paljon tarkemmin mitä kaikkia sovelluksia kannattaa antaa toteuttaa, eikä vain antaa vapaita käsiä kaikille luoville hulluille, jotka jotain saavat päähänsä toteuttaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat