Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lasten suusta - listataan hauskimmat jutut mitä lapset ovat möläytelleet

Vierailija

Tai saa laittaa vaikka netistä luettuja/jostain kuultuja.
Tämä on kuultu juttu:

"Laitoin meikkiä ja 4-vuotias tyttöni kysyi mitä teen, vastasin että meikkaan. Tyttö kysyi miksi ja vastasin että koska se tekee kauniiksi. Hetken ajan tarkkaili meikkailuani ja sanoin että no niin, nyt on valmista. Tyttö katsoi kasvojani vakavana ja kysyi "Koska se alkaa toimimaan"

:D

Kommentit (13)

Vierailija

Lapsi maistoi omaa vertaan, ilmoitti että häestä tulee aikuisena hyttynen, kun veri on niin hyvää :D

Lähteenä IS lasten suusta, tämän viikon juttu

Vierailija

" On olemassa mulkullisia ja mulkuttomia kaalmeita " näin sanoi veljeni pienenä kun puhuttiin myrkyllisistä ja myrkyttömistä käärmeistä. Kerran intoutui runoilemaan ilmeisesti "syö särkeä, se kasvattaa järkeä" - sanonnan inspiroimana. Lopputulos: " Syö vattua, se kasvattaa vittua!" Ei herranjestas :D

Vierailija

Olimme 3v poikani kanssa leikkipuistossa ja siinä sitten toinen vähän vanhempi poika kysäisi pojaltani: "missä sun vanhemmat on?" Poikani vastasikin siihen hyvin topakasti: "Ei mulla oo mitään semmosia!"

Ei ollut ilmeisesti kuullut isistä ja äidistä puhuttavan vanhempina :D

Vierailija

Jostain luettua:

Äiti ja tytär (3v) olivat olleet kaksistaan matkalla, ja loman viimeisenä iltana olivat syöneet lentokenttähotellin ravintolassa. Äiti oli ottanut salaatin, jossa jotain siemeniä, kylmää kanaa ja majoneesia. Salaatista tuli ruokamyrkytys ja lentokoneessa alkoi oksentaminen. Tyttö säikähti ja kysyi mitä sieltä tuli. Äiti kertoi, että salaatti oli huonoa ja siinä olleet siemenet tulivat pois masusta. Kotona tyttö kertoi tohkeissaan isälle, että "äitille tuli ruokalasta oksennus ja lentokoneessa äitille tuli siemennesteoksennus.

Toinen:

Oli puhetta siitä, mihin aikaan vuorokaudesta kukin oli syntynyt. Poika 5 v oli syntynyt kahdelta yöllä. Hän kysyi että oliko äiti herännyt kun hän syntyi :D (sanoisin, että aika todennäköisesti ;) toim huom)

Kolmas:

Poika ei päiväkodista hakiessa suostunut laittamaan ulkovaatteita päälleen. Yksi päiväkodin "tädeistä" oli about 20 v nuori mies, ja hän totesi lapselle, että aikuisia pitää totella. Lapsen vastaus: Et sä ole aikuinen, sä olet mies.

Vierailija

3v lauloi Robinia : punkkaa punkun kaa!
Sama 3v saunassa : isillä on jalkavälissä kakka ja parta ! Kakka on siis pippeli ja parta karvoitus :-D

Vierailija

Tuttavapiirissä tapahtunutta:

- Äiti oli kylpemässä lapsen 4v kanssa. Äiti pieraisi, niin lapsi katseli ympärilleen: "Isin ääni! Missä isi?"

- Lapsi halusi karkkihyllyltä jotain tiettyä herkkua, karkkipäivän ulkopuolella (taisi olla suklaata). Lapsen isä sanoi, että ei, kun siitä kasvaa iso masu, jos syö liian usein. No, sitten menivät kassajonoon ja edessä oli raskaana oleva nainen (ilmeisesti LA lähellä). Lapsi tuijotti suu raollaan naisen mahaa ja sitten katsoi suoraan naisen kasvoihin ja hymyili leveästi. "Haa, minäpä tiedän mitä hyvää sää oot saanu!" Isä oli kuulemma ollut punainen kuin tomaatti :D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat