Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Inspiraationa "kirjoita realistinen deitti-ilmoitus itsestäsi" -ketju (jota en tähän löytänyt).

 • ylös 4
 • alas 0

Kommentit (16)

Vierailija

Rutiininsietokykyinen ja lukutaitoinen ihminen palkataan helppoon tehtävään. Englannin kielen välttävä suullinen ja kirjallinen kielitaito tarpeen.

Oikeasti vaaditaan sitä sun tätä koulutusta ja fluen English :) Kuka tahansa oppii tämän työn kahdessa viikossa.

 • ylös 10
 • alas 0
Vierailija

Tervetuloa menettämään vapaa-aikasi, ihmisarvosi ja yöunesi. Kolmivuorotyötä hienossa miljöössä paskalla palkalla ja hullujen pomojen kyykytettävänä. Oletko päässyt liian helpolla aiemmissa työpaikoissasi? Ei se haittaa, nyt voit kokea miltä tuntuu kun työ vie mukanaan - saatko sinä unilääkkeitä vai selkävaivoja? Kaiken tämän lisäksi palkoissamme on todella usein virheitä - jopa 700 euroa voi puuttua ! Jos sinusta ei tykätä täällä, naamasi pidetään mielessä ja pääset juorujen ja työpaikkakiusaamisen kohteeksi. Jos olet jo jonkun nykyisen esimiehen kaveri - tervetuloa esimieheksi vaikka et täytäkkään vaatimuksia millään tavalla !

Ja tosta saa liian positiivisen kuvan kys. lafkasta.

 • ylös 18
 • alas 0
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tervetuloa suureen suomalaiseen yritykseen!

Esimies on melkein eläkeikäinen eikä tiedä mitään osastonsa asioista. Hän kertoo alaistensa yksityisasioita palavereissa, saa raivokohtauksia ja vaatii saada tietää anonyymin palautteen jälkeen, kuka on solvannut häntä.

Esimies on käynyt raivostuttuaan käsiksi mm. syöpää sairastavaan alaiseensa useamman työkaverin läsnäollessa.

Osastolle on siirretty muista tehtävistä useita henkilöitä. Esimiehellä on useita ns. vakoilijoita työntekijöiden joukossa. Kyseiset henkilöt raportoivat hänelle muiden tekemisistä joko kasvotusten tai sähköpostin välityksellä.

Kyseisistä vakoilijoista toimii asiantuntijatehtävissä henkilö, joka huutaa ja räyhää asiakkaille puhelimessa päivittäin. "Ei hän tarkoita mitään pahaa", selittää esimies muille alaisilleen.

Esimies viettää työpäivät hoitaen doping-sukulaisensa tilaisuuksia ja taloyhtiön asioita. Hän on ystävällinen apua tarvitseville soittajille, mutta haukkuu nämä puhelun päätyttyä.

Hän jättää päätteensä auki poistuessaan paikaltaan, vaikka päätteen sulkeminen on pakollista. 

Sairaalareissunsa jälkeen esimies kehuu, kuinka hän ei kadu mitään tekemisiään tai sanomisiaan. Hän ei kiitä kortista, jonka alaiset lähettivät hänelle.

Moni alainen on vaihtanut osastoa kyseisen henkilön käytöksen vuoksi, joten useampi työpaikka on tarjolla! :)

Vierailija

Tervetuloa mukaviin hommiin kaupan alalle!

Työssäsi tarvitset paineensietokykyä kun pitäisi hyllyttää, paistaa paistotuotteita, palvella asiakkaat ja tyhjentää pullokone, yleensä nämä kaikki samalla sekunnilla. Toki myös hallitset sujuvasti kaikki muut kaupan tarjoamat palvelut, ei haittaa vaikka niihin ei olisi kunnolla koulutettu tai koulutettu ollenkaan.

Sinua ei haittaa, vaikka mt- ja alkoholiongelmaiset antavat sinun ymmärtää olevasi alinta kastia, pieni vittuilun kuunteleminen on aina paikallaan. Myös varkaat eivät sinua haittaa, koska kuten sanotaan, onhan se kamalaa kun pitää nälkäänsä varastaa, silloinkin, kun varastettavat tuotteet ovat lähinnä alkoholijuomia.

Ylimmän johdon mielestä olet kuin karjaa, ja sen lisäksi välttämätön, ikävä kulu, koska kuka tahansahan voi sinunkin työsi tehdä, muista se. On käsittämätöntä, jos et voi joka asiakkaalle tarjota bonuskorttia, suositella tarjoustuotteita ja myydä x määrää veikkauksen tuotteita. Me ylempi johto ollaan ihan sitä varten, että istutaan tekemässä työtä koskevia sääntöjä ihan sääntöjen vuoksi. Jos yhdessä myymälässä on tarpeellista olla joku sääntö tai käytäntö, jotta homma toimisi niin toki silloin sama sääntö on oltava kaikissa sadassa muussakin kaupassa, oli sillä mitään järjen kanssa tekemistä tai ei.

Lähiesimiehesi ei tietenkään hoida omia hommiaan, kuten tilaa tarjoustuotteita tarpeeksi tai vaihtorahaa.

Meillä voi myös edetä kaupan esimieheksi ja hommiin pääsee ihan kuka tahansa joten kuten kynnelle kykenevä. Erityisesti jos olet hyvä puhumaan paskaa niin tämä voi olla juuri sinun pestisi. Sillä ei ole väliä tajuatko mitään kaupan pyörittämisestä muuten. Ja alaisiahan sitäpaitsi voi aina syyttää. Esimiehenä taas kohtaat uusia haasteita, koska saatat saada burn outin.

 • ylös 11
 • alas 0
Vierailija

Tervetuloa parkumaan ja parjaamaan! Mitenkäs tämmöiset, joilla on ollut vain hyviä tai melko hyviä työpaikkoja? Olemmeko kenties porvarin hyysäreitä tms.?

 • ylös 0
 • alas 12
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tervetuloa parkumaan ja parjaamaan! Mitenkäs tämmöiset, joilla on ollut vain hyviä tai melko hyviä työpaikkoja? Olemmeko kenties porvarin hyysäreitä tms.?

Avaa oma ketju:)

ap

 • ylös 12
 • alas 0
Vierailija

Tule tekemään entistä enemmän entistä haastavampia työtehtäviä entistä pienemmillä resursseilla ja entistä pienemmällä palkalla. Ja pätkissä toki. Vakityöt on niin last season! Kuten myös omat työpisteet. Tää on dynaamista hei, älä juutu menneeseen. Ajattele laatikon ulkopuolelta.

Ps. Martti jää eläkkeelle, otatko kopin Martin työtehtävistä? Näyttää hyvältä CV:ssä (vaan ei palkkakuitissa).

 • ylös 10
 • alas 0
Vierailija

Haetaan henkilöä, joka on valmis joustamaan työajasta, palkasta, lomista jne. Vakituista työtä ei ole tarjolla, mutta satunnaisia lyhyitä sijaisuuksia paljon. Ihmisläheistä työtä, paljon asiakaskäyntejä sekä lisäksi näihin liittyviä paperitöitä, jotka eivät sisälly normaaliin työaikaan, vaan ne tehdään omalla ajalla. Palkattava henkilö on sosiaalisesti taitava, kykenee ottamaan vastaan kritiikkiä sekä asiakkaiden ja näiden yhteistyökumppaneiden että esimiesten taholta. Työvälineitä ei aina ole, varsinkaan tietokonetta, mutta tästä selviää luovuudella ja joustavuudella. Jos olet kiltti, joustat loputtomasti etkä koskaan sano vastaan, aina parempi.

Vierailija

Etsitkö huonopalkkaista työtä, jossa ei ole etenemismahdollisuuksia tai haasteita? Viihdyt yksitoikkoisten työtehtävien ja typerien asiakkaiden parissa? HAE MEILLE!

Vierailija

Etsimme nöyrää työntekijää orjaksi talousosastollemme. Olethan valmis tekemään töitä myös arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Tarjoamme sinulle

- narsistisen kollegan

- puuduttavia työtehtäviä epärealistisella aikataululla

- ankean ja epämotivoivan työympäristön

- huonon palkan ilman ylityökorvauksia

Vierailija

Tule tekemään vaativaa ja haasteellista työtä sisäsiittoiseen työpaikkaamme! Vakipaikasta on sitten ihan turha haaveilla, sillä roikutamme sinua mielivaltaisesti pätkähommissa niin kauan kuin laki sallii. Työvälineet ovat vanhat ja kurjat, mutta saat vaihtelua joutuessasi vaihtamaan jatkuvasti työpistettäsi. Pääset myös kokeilemaan muiden työtehtäviä joutuessasi paikkailemaan poissaoloja. Ilta- ja viikonlopputöitä tyrkytämme juuri silloin kun olet suunnitellut muuta menoa. Vaadimme sinulta tietysti korkeakoulutusta, laajaa tietoteknistä osaamista, mittavaa yleissivistystä ja nippelitietoa kaikesta mahdollisesta. Oletamme että kielitaitosi on mahdollisimman laaja, vaikket tule sitä juuri missään vaiheessa töissäsi tarvitsemaan. Työn vaativuutta ja haasteellisuutta lisää klikkiytynyt työporukka ja tulehtunut työilmapiiri. Tarvitset myös valtavasti itsehillintää ja lujat istumalihakset, sillä pidämme pitkiä, täysin turhia mitä-tapahtuu-mitä-on-tapahtunut-palavereja vähintään kerran päivässä. Tästä kaikesta maksamme kurjinta palkkaa mitä vain voit kuvitella, mut hei, kutsumusammatti.

Vierailija

Tervetuloa meille töihin! Olemme yksi suurimmista alan firmoista Suomessa ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä työtä valitseminasi ajankohtina! Ne eivät tosin ole välttämättä vapaina, lisäksi koitamme painostaa sinua tekemään töitä myös muina aikoina vetoamalla siihen että olemme ihan pulassa. Palkan maksamme ajallaan, mutta muista tarkistaa jokainen työvuoro ja sen tunnit ja lisäksi kilometrikorvaukset, sillä lähes 100% varmuudella olemme maksaneet sinulle liian vähän! Meillä ei turhaan perehdyttämistä uuteen työpisteeseen harrasteta, mutta jos välttämättä haluat niin voimme lähettää sinulle kyllä 5v vanhan ohjeläpyskän sähköpostilla. Kyllä työ tekijänsä opettaa! Työsopimuksia ei keikkatyöläisille lainkaan kirjoitella, kyllähän se riittää että nettipalvelusta näet seuraavat vuorosi? Yhteyshenkilösi ovat kyllä erittäin ystävällisiä ja soittelevat sinua töihin mielellään.

Vierailija

Täysin tuntematon, pieni yritys, jonka johdolla on mielenkiintoinen mielikuva yrityksen kilpailuasemasta, etsii nuorta, mutta vähintään 10 vuoden relevanttia työkokemusta omaavaa, joustavaa työntekijää, joka ei pelkää palkattomia ylityötunteja eikä välitä kesälomien yllätyssiirroista.

Tarjoamme liiton suosittelemaa minimipalkkaa, olettaen, että laskutat asiakkailta vähintään 450.000 euroa vuodessa. Tällä taamme, että esimiehet (joita on yksi per alainen) nostavat kohtuuttomia bonuksia. Mahdollinen oma bonuskertymäsi riippuu säästä, naamastasi, sukupuolestasi, Burundin poliittisesta tilanteesta ja esimiesten omasta bonustarpeesta.

Tarjoamme myös koulutusta tehtävään, jonka edellytyksenä on 8 vuoden korkeakoulututkinto, ja saatkin soittaa ensimmäisen itsenäisen asiakaspuhelun ja lähettää ensimmäisen sähköpostiviestin omissa nimissäsi kahden vuoden työkokemuksen jälkeen. Emme suinkaan pidä sinua idioottina, vaikka esimiehesi saattaakin haukkua sinua siksi päin naamaa. Yrityksessämme ei esiinny työpaikkakiusaamista - olemme johdon taholta päättäneet, etteivät vireilläolevat asiat täytä työpaikkakiusaamisen tunnusmerkkejä.

Vierailija

Tämä on työpaikka juuri sinulle, joka et ole pärjännyt missään muussa työpaikassa ja olet lentänyt niistä ulos alta aikayksikön! Meillä on käynyt niin kaikille muillekin. Jos sinulla ei ole työn suhteen muita toivomuksia eikä kunnianhimoisempia tavoitteita kuin se, että saat työssäoloehtoa ansiosidonnaiseen, tervetuloa meille! Vaatimuksena on stressinsietokykyä ja paksunahkaisuutta sekopäisen esimiehen kanssa.  

Vierailija

Tervetuloa kunnalle hommiin!
Jos olet aamuvirkku eli pidät vähintään kymmenien,joskus myös sadan kilometrin ajamisesta aamuyöllä,mihin vuodenaikaan tahansa,sovit joukkoon hienosti. Kokemukseksi riittää kunhan olet joskus ollut jonkun eläimen kanssa tekemisissä ja osaat luke ohjeita. Työ on 2 vuoro työtä,eli aamu ja iltavuoro samana päivänä joiden välissä ajettua matkaa ei huomioida palkassa. Työtä tehdään yksin,eli ketään ei useinkaan ole paikalla vaikka joku eläin talloisi sinut puolikuoliaaksi.
Sairastua et saa,eivätkä sinun lapsesi tai läheisesti jos se vaatii sinulta pois työstä olemista. Ja jumalauta! Jos syystä tai toisesta aiheutat firmalle talodellisia menetyksiä,maineesi menee lopullisesti,saat kenkää etkä tule saamaan koskaan saman alan töitä mistään.
Omaa pomoasi et saa kiinni kuin kerran kymmenestä eikä toimiston aukiolojen ulkopuolella kukaan vastaa puhelimeen vaan sinun tulee jättää vastaajaan viesti.
Työ on fyysisesti erittäin raskasta ja sotkuista. Uusia suojavaatteita et saa ennekö vanhat on kuluneet puhki.

Vierailija

Kaupungin palkkalistoilla leipäsi on pitkä ja kapea! Tarjoamme sinulle kokopäväisen työn ja vakituisen työsuhteen, mutta palkkasi voidaan tästä huolimatta puolittaa koska tahansa kuukauden varoitusajalla.

Saat vastuullesi 1-8 lasta epämääräisillä hoitoajoilla ja tehtäväsi on joko rikkoa lakia hoitamalla ylisuurta ryhmää tai sitten ilmoittaa vanhemmille itse, koska he saavat mennä töihin ja tuoda lapsensa sinun hoiviisi.

Työtä saat tehdä 8-9 kk vuodessa 10 h päivässä plus iltakokoukset ja viikonloppukoulutukset. Loput vuodesta saat pitää lomia, joilla et voi tehdä mitään ylimääräistä, koska palkkasi ei riitä kuin välttämättömiin. Työsi vaatimat kaupassa käynnit ja siivoukset teet toki vapaa-ajalla, myös silloin jos asiakas oksentaa matollesi.

Vaadimme sinulta täyttä nuhteettomuutta myös vapaa-ajalla, koska emme voi taata sinulle työtä jos asiakkaat esim. näkevät sinut humalassa. Ilmoitathan myös lapsillesi ja puolisollesi, että kotinne on tästä lähtien julkista aluetta, jossa ei munasillaan kekkuloida, kiroilla, katsota televisiota tai riidellä arkisin klo 6-20.

Työvälineiksi tarjoamme sinulle rattaat suoraan oman lapsuutesi ajoilta ja syöttötuolin raadon, jonka voit itse liimata kokoon. Muut ostat itse tai olet ilman.

Siedäthän tylsää, rutiininomaista työtä, yksinäisyyttä, halveksuntaa, huutoa ja kotisi rikkomista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla