Lampela ja Kärpänen taas yhdessä!

Seuraa 
Liittynyt6.10.2015

Jaaha, yhdessä ollaan taas ja suudellaan iltapäivälehden kuvissa. Mustelmat siis parantuneet. Turvakodissa käyty, poliisit hälytetty, oikeudessa puitu ja kas, taas leiskuu lempi.

Vetoja, kauanko menee ennen seuraavia turpaanvetoja?

Kommentit (8)

Vierailija

Ehkä oudoin pariskunta ikinä. Vuoroviikoin myydän sormusta ja vuoroviikoin kuherrellaan. Joku paniikki Lampelalla? Ei yhtään asiakasta ja kuvittelee tällä lailla korjaavansa tilanteen? Tällaisesta tulee hakematta mieleen että joku puristaa Lampelan boollsseja tällä hetkellä hyvin tiukasti ja viikon parisuhdestatuksesta näkee että onko Lampela tehnyt niinkuin käsketään? Vai millä muulla tavalla tällainen sekoilu selittyy? Noh, kai siihen tietysti voi muitakin selityksiä olla kuten se että molemmat on ihan sekaisin :D.

Vierailija

Hävettää Kärpäsen puolesta. Kuinka nainen voi olla noin pönttö. Saa julkisesti turpaansa, menee oikeuteen, ei suostukaan todistamaan ja pari viikkoa menee niin taas pussaillaan lwhtien palstoilla ja niin ollaan rakastuneita.

Ei ymmärrä ei.

Vierailija

Hävettää molempien puolesta. Ihan sama mitä keskenänsä duunaavat, mutta yrittäisivät nyt edes hetken duunata sitä lööppien ulkopuolella.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat