Voiko ulkomaille vain lähteä tuosta vain?

Kiitos tiedosta

Olen yksityisyrittäjä. En ole pitänyt lomaa moneen (n.15) vuoteen. Kesällä hankin passin ja ajattelin joskus lähteä käymään jossain ulkomailla. Koska kokemusta matkustamisesta on vähän, niin ajattelin kysyä kokeneemmilta neuvoa. Eli: Voiko Helsinki-Vantaan lentoasemalle vain kävellä sisään ja ostaa lipun siellä tiskiltä vaikka seuraavalle lennolle johonkin, vai pitääkö matka varata etukäteen netistä tai matkatoimistosta? Haluaisin mielummin tällaisen ex tempore -option, kun en tiedä etukäteen koska tulisi vapaa hetki lähteä. Luen vastaukset aamulla, kiitos etukäteen.

Kommentit (4)

Vierailija

kannattaa varata netistä nii saat paljon halvemmalla. mutta kyllä voit matkustaa noinkin. esim. halvatlennot.fi, supersaver.fi , momondo.fi

Vierailija

Schengenin sisällä ja eu:ssa voit ottaa noitä viimehetken lippuja lentoasemalta. Eu:n ulkopuolelle saat kyllä lipun odtettua, mutta maahan et välttämättä pääse ilman viisumia ja, vaikka viisumin joihinkin maihin saa viidessä minuutissa dähköieeti, se kannattaa kuintenkin hakea etukäteen.

Kun kumminkin haluat sielä jonkun yöpymispaikankin, pääset kyllä helpommalla jos edes edellisenä päpivänä vähän googlailet netistä noiden supsavereiden ja bookin.comin tietoja.

Vierailija

Spontaanisti pystyt tehdä kotona netissä edellisenä iltana, tai viikkona. Nopeeta toimintaa se on sekin. Varmista ettet tarvitse viisumia.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat