Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Suositelkaa matkakohdetta kahdelle aikuiselle helmikuussa

Vierailija

Eli tarkoitus olisi lähteä kahdeksi viikoksi lämpimään. Pitäisi olla sekä rantaa että aktiviteettia. Esimerkiksi luonnosta pidämme paljon, retkeilystä ja urheilusta.

Mikään ihan perus turistirysä ei kiinnosta, seikkailumieltäkin löytyy.

Ehdotuksia ja omia kokemuksia otetaan vastaan innolla :).

Kommentit (12)

Vierailija

Takuulämmintä pitäisi myös olla. Onko La Gomeralla lämmintä helmikuussa?

Mielellään myös lyhyt (tai pitkä) perustelu miksi suosittelet kohdetta.

Ap

Vierailija

Kanarian saarten ilmathan nyt vaihtelee. Yleensä helmikuussa on lämmintä, mutta meressä ei tarkene ilman märkäpukua. La Gomeralla on Unescon maailmanperintö sademetsä, josta kyllä osa paloi pari vuotta sitten. Siellä on hienoja vaellusreittejä ja rauhallista. Lauttamatka Teneriffalle ei kestänyt kovin kauaa jos haluaa välillä ihmisten ilmoille.

Vierailija

Kiitos. kuulostaa hyvältä ja käymisen arvoiselta kohteelta juuri tuon luonnon ansiosta.

Luulen kuitenkin että nyt suuntaamme kauemmas, lämpimiin vesiin :). Kun vielä keksisi minne. aasia, Afrikka, Etelä-Amerikka...

Ap

Vierailija

Chiang Mai! Tykästyimme kovasti. Ilmasto kuin suomen kesällä ja kaupungin ympärillä hienot maisemat ja luontoa. Itse kaupungissa aito vanha kaupunki kujineen ja myös modernia kaupunkiympäristöä ja ostoskeskukdis. Helppo liikkua. Hienoja bungalow-resortejs tai kivoja botique-hotelleja ja apartmenteja. Kivat yömarkkinat,hyvää ruokaa. Ba paljon edullisemmat hinnat kuin etelässä. Jo kaksi kertaa lomailtu siellä ja taas vois lähteä.

Vierailija

Piti ihan googlettaa, Chiang Mai vaikuttaa kyllä hyvin mielenkiintoiselta. Oletteko käyneet vaelluksella? Haluaisimme kuitenkin lomaan myös rantaa, onnistuuko yhdistää esim viikko rantaelämää ja viikko Chiang Main seudulla vai meneekö aikataulullisesti hankalaksi?

Ap

Vierailija

lisää edotuksia?

Kuulisin mielelläni myös kokemuksia Balista, Vietnamista, Kambodzasta, Costa Ricasta, Tansaniasta ja Etelä-Afrikasta.

Ap

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat