Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

- - - - - - - - - - - Miten minusta tulee seksipommi? - - - - -- - - -

conservative girl

Olen päättänyt. Haluan tulla sellaiseksi, että miehellä, kuin miehellä kääntyy pää vauhdilla kun kuljen ohi. Haluan tulla sydäntenmurskaajaksi ja seksipommiksi. Sellaiseksi jonka perään miehet huokailevat. Tiedättehän näitä miespuolisia, tummia, pitkiä, komeita, lihaksikkaita, joihin naiset ovat hulluina. Millainen olisi siis naispuolinen siis minkä näköinen ja oloinen, että miehet kokisivat saman reaktion. Antakaapa siis neuvoja millaiselta naispuolisen sydäntenmurskaajan tulisi näyttää?

Tuo seksikkyyden muoto on äärimmäisen harvinainen. Ulkonäkö on tietysti tärkeä; kurvit, rinnat, virheetön iho, täyteläiset huulet.. Sitten täytyy olla sitä jotain. Seksipommi on vahva mutta ei kova. Hienostunut ja samalla vähän porno.

Kommentit (3)

Kiirepotilas

Ensinnäkin sun tulee olla hoikka ja HYVÄRYHTINEN. Varusta itsesi reippaalla itsetunnolla ja hyväntuulisuudelle, sellaisella "who cares" -asenteella. Kaikilla megahottiksilla on sellainen asenne.

Ihan turhaa huoltaa ulkonäköään, jos tietyt perusasiat eivät ole kunnossa, jos ryhti on huono ja asenne tyyliä "mä nyt vaan oon vähän tämmönen, anteeks...".

Sitten ulkonäkö: Pidä itsesi hoikkana ja anna hiusten olla pitkät. Varo kuitenkin, ettei hiuksesi roiku rumasti ja näytä sellaiselta päätä kiinni liimauteneelta hippitukalta keskijakauksineen. Kannattaa leikkauttaa vaikka kerroksissain ja tuuheuttaa hiuslakalla. Hiusten värillä ei ole niinkään väliä, mutta usein hottiksilla on blondit hiukset. Väri ei kuitenkaan ole niin tärkeää kuin hyvä leikkaus ja pituus. Jos kuitenkin blondaat, niin vältä sellaista pissankeltaista kokoblondausta, ja ota sen sijaan runsaasti luonnollisen näköisiä raitoja.

Meikkaa joka päivä huolitellusti, mutta älä laita arkena bilemeikkejä ettet näytä klovnilta. Kevyt, mutta täydellinen meikki on a ja o.

Käytä vartalonmyötäisiä vaatteita ja korosta rintoja. Push-upit on hyvä olla ja vartaloa nuolevia ihonmyötäisiä paitoja. Ei väliä ovatko pitkähihaisia vai toppeja. Hame tai tiukat housut/farkut sekä korokepohjaiset kengät on must. Käytä näyttäviä koruja, mutta älä laita liikaa koruja, ettet näytä joulukuuselta. Jotkut asuun sopivat isot näyttävät korvikset ovat tosi jees.

Kun ostat vaatteita, mieti "Voisiko tätä käytt'ää mies tai keski-ikäinen täti-ihminen?" Jos vastaus on kyllä, jätä ostamatta.

Tee ulkonäön hoitamisesta harrastus ja satsaa itseesi. Itseään hoitava antaa itsestään seksikkään ja itsestään välittävän kuva. Vältä keskivartalon jäykkyyttä ja anna lanteittesi keunua luonnollisesti kävellessäsi. Käytä naisellista kukkaishajuvettä.

Vierailija

Nainen joka on kaunis ja jolla on VARSINKIN charismaa. saa miehen päät kääntymään,
ei mitään väliä minkälaiset kuteet on hänen päällä , olkoot vaikkapa peruna säkki päällä, tuokin sopii VAIN tuollaiselle naiselle mainiosti jolla on sitä jotakin, sulla on sitä jotakin tai ei [;)] )))

Niin kuin joku jo kirjoitti " Luulen että se on sisäsyntyistä " just noin, ja tuo on yksi niistä asioista maanpäällä mitä ei voi ostaa. eikä varsinkaan voi antaa tehdä.

Vierailija

Höh ! Eikö lyhyt, lihava, kaljupäinen mies ole enää komea ? 😨
Olet ilkeä ja katkeroitunut, kostonhimoinen lunttu .

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat