Vierailija

En ole varma osaanko laittaa kuvaa tähän, mutta näettekö tässä haamuviivan?

[url]http://aijaa.com/h570ni[/url]

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

No nyt onnistui. :)

Niin,näettekö tuossa haamuviivan? Kuukautisten piti alkaa tänään, iltapissasta, joka oli ollut rakossa tunnin, testasin tämän.

-Ap

Vierailija

Kyllä siinä ihan selvästi viiva näkyy. Tietysti pitää muistaa, että testeilläkin on rajoituksensa. Toivotaan parasta.

Vierailija

Kiitos, miehen kanssa molemmat näemme myös selkeän haamun. :) toivotaan että raskaus on totta! :)

-Ap

Vierailija

En kyllä näe viivaa, voi kyllä johtua ihan valaistuksesta. Näyttää viivanpaikalta, en vielä uskaltaisi juhlia. Toivottavasti tulee selkeä viiva aamulla! :)

Vierailija

Niin voi olla toki myös viivan paikka. Livenä näkyi hyvin haalea liila viiva. Olen ennenkin testaillut aikaisin ja silloin ei ole tikkuun ilmestynyt mitään kun en ole ollut raskaana, siksi uskalsin tästä jo vähän ajatella jotakin. :) lisäksi kuukautiset on olleet aina kellon tarkat, ikinä ei ole olleet myöhässä. Lisäksi viikko ovulaation jälkeen eli viikko sitten tunsin alavatsassa järkyttävää kipua joka ohittui melko nopeasti.

Pidetään peukkuja :)

-Ap

Vierailija

Tein uudelleen tänään illalla saman testin (rfsu) ja samanlainen tulos?!? Näkyykö tossa testissä vaan viivan paikka tollai? Kahdella eri testillä tein selkeen negan tänään aikaisemmin. Kuukautisista ei tietoakaan.

-Ap

Vierailija

Onko noilla rfsun testeillä joku taipumus näyttää ns viivan paikka? Mun mielestä kontrolliviivan oik puolella näkyy samanlainen viiva kun tuo testi-ikkunan viiva

-Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla