Miksi mies ei halua seksiä ?

Turhautunut

Ennen oli ihan hulluna minuun, nyt kun raskaus alkaa näkyä, ei seksiä mutta kyllä suihinotto kelpaa vaikka sanonut seksittömyydelke syyksi ettei tee mieli. Tuntuu välillä että olen suhteen mies joka tekisi mitä vaan että irtoaisi. Naurettavaa että tuolla olisi varmasti moni jolle kelpaisi :( olenko mieheni mielestä jotenki kuvottava näky raskaana vai mitä helvettiä tämä on ??

Kommentit (6)

Vierailija

Aika yleistä miehiltä, etteivät halua raskauden aikana. Mieheni halut lopahtivat kahdessa ensimmäisessä raskaudessa jo tietoon raskaudesta vaikkei se alkuun mihinkään edes näy. Nyt vasta kolmannessa on säilynyt halut vaikka vatsa on jo iso.

Vierailija

No jos olet raskaana niin tuskin kelpaisit kovinkaan monelle muulle juuri nyt, etkä välttämättä myöhemminkään kun olisit siis yh-äiti.

Ei ollut tarkoitus masentaa, mutta kuulostit siltä että turhan kovat luulot.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vain pedofiilit haluaa panna naista jolla on lapsi pillussa.

Mene hoitoon, kulkematta lähtöruudun kautta. Kyllä sitä ainakin oman kokemuksen mukaan on varovainen. Jopa ylivarovainen. Ensimmäisen kohdalla olin alkuun että voin olla ilman. Naisella oli joka raskauden aikana sellaisia himoja että ihmettelin. Takaa tai sivusta kun maha kasvaneena oli siinä.

Provoilija voisi opetella edes anatomian alkeet. Lapsi ennen syntymistä on kohdussa. Pillusta tulevat ulos ja se on rankkaa vaikka vierestä katsoo. Koitin siitä päästä kun osasin arvata kuinka rankkaa se on. Eihän siinä ollut mitään mahdollisuutta. Toinen katsoo silmiin ja pyytää haluavansa mukaan.

Silloin mentiin ja varsinkin ensimmäisellä kerralla unohtui sekunneissa ne kaikki ikävät kun piti lasta sylissä. Siihen tunteeseen ei voi verrata mitään. Vaikka synnytys on ihan normaalia niin turha selittää tuoreille vanhemmille sitä. Siinä vaiheessa tuntuu siltä että mailma pyörii vastasyntyneen ympärillä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat