Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kaverin poikaystävän kommentti pyörätuolissa istuvasta, olin kuolla häpeästä

Vierailija

Olimme kauppakeskuksessa ja siellä arviolta 30v nainen pyörätuolissa kysyi kaveriani ojentamaan ylemmällä hyllyllä olevan purkin. Sen jälkeen vielä kun nainen oli kuuloetäisyydellä poikaystävänsä kommentoi "Hyi vittu, sä sit ainakin desinfioit kätes ton jälkeen" kaveri kysyi että miksi ihmeessä ja poikaystävä sanoi "No noissa kehareissa on aina tauteja"

En taida liikkua noiden kanssa enää missään. Kaverin kanssa haluaisin olla mutta kun hän raahaa aina idiootti-poikaystäväänsä mukana. Ovat 18- ja 22-vuotiaat. Pojan (en vain pysty sanomaan miehen) käytös on uhmaikäisen lapsen tasoa.

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Ihan vitun säälittävä luuseri. Kannattaa hankkia parempia kavereita, suurin osa alle 30v. miehistä on henkisesti ihan natikoita.

Vierailija

Naisparka :( Äitini työskentelee henkilökohtaisena avustajana pyörätuolissa istuvalle ja hämmentävän moni luulee että tämä henkilö olisi myös jotenkin älyllisesti vajaa, no ei ole vaan jalat onnettomuudessa halvaantuneet. Joskus jopa aikuiset ihmiset yrittävät o-i-k-e-i-n selkeästi artikuloida kun puhuvat hänelle, niin kuin pikkulapselle.

Vierailija

Porvoon S-marketissa tapahtunutta.... Aloittajalla on itsellään antipatioita vammaisia kohtaan ja keksii tällaisen provosoivan jutun. En usko, että kukaan voisi olla noin törkeä tai sitten on täysin mielenvikainen ihminen. 

Silloin tuskin puhuisi "kaverista". 

Vierailija

11, ei kai kaverini ole vastuussa toisen aikuisen ihmisen möläytyksistä? Ei sillä, ihmettelen kyllä miksi kaveri sietää tuota idioottia.

Ap

Vierailija

Huh, näin itsekin pyörätuolissa istuvana voin kertoa että  näitä möläyttelijöitä löytyy kyllä. Pitäisi vaan opetella sulkemaan korvat moisilta. Onneksi suurin osa ihmisistä on mukavia.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Teitkö rikosilmon kunnianloukkauksesta? Jos et et ole parempi kuin hän

Sen pyörätuolinaisen se rikosilmoitus olis tehtävä, ei poliisit ota ap:n ilmoitusta edes vastaan. Kunnianloukkaus on asianomistajarikos. Eli ilmoituksen voi tehdä vain se jota on loukattu, ei ulkopuolinen.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat