Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Työpaikan pikkujoulut ja vuosisadan morkkis

Vierailija

Sanoin kaikkien kuullen miespuoliselle työkaverille "Sä vaan vihaat mua koska mä oon niin hyvän näköinen. Oikeesti sä haluut mua." Kiroilin myöskin koko illan kuin merimies, puhuin rivoja ja itkin yhdestä pikkuasiasta. Selvinpäin olen aina hyvin hillitty ja hallittu, enkä puhu paljon. No, näkivätpä työkaverit nyt oikean luonteeni. Tuntuu että kuolen tähän morkkikseen, pelottaa mennä maanantaina töihin. Kaipaan vertaistukea, kertokaa omista kännimokailuistanne!

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

filmi poikki oulun korkeudella. heräsin tapanilasta ihan vieraasta kämpästä edelleen aivan järkyttävissä pieruissa.

tililtä ei nostoja, eikä taskuissa mitään lipunkantoja eikä mitään mitä selittäisi sen.. hetkinen.. 800km? 

-m35

Vierailija

Ton takia kannattaa ne työpaikan pikkujoulut jättää väliin tai osata juoda kohtuudella. Mutta tämän varmaan tiesitkin:) ei viitsi vääntää veistä haavassa.

Itselläkin on käynyt vastaavaa. Omalla kohdalle se laitettiin ikäään kuin nuoruuden piikkiin, koska olin sillon työpaikan nuorin. Mutta kyllä se morkkis ja häpeä oli aivan valtava. Luultavasti kukaan ei ole sun kohdalla maanantaina moksiskaan tai ovat vähintään olleet yhtä kovassa humalassa. Kyllä siitä morkkiksesta ajan kanssa pääsee ohi, vähän ajan päästä voit ehkäpä jo nauraa koko jutulle. Ei tietenkään tarvitsisi olla on/off mutta omasta mielestäni kaikkein hirveimpiä ovat ne vesilinjalla olevat muuten kuitenkin paljon ryyppäävät, jotta voisivat moralisoida muita työkavereita.

Absint

Nostin pomon seinälle ja sanoin että oot paska jätkä. Vähän myöhemmin sanoin haluavani sihteerin perää kopiokoneen päällä.. Sammahdin naisten vessaan housut kintuissa ja taisi yrjötkin olla paidalla. Jos jaksan muistaa oikein niin olen suullisesti jopa irtisanoutunut (ehkä parempi olisikin). Kiva mennä töihin kun pitää vielä samalle porukalle pitää esitys maanantaina.

Käyn tuossa metsän reunassa hirttäytymässä. Jatketaan sitten.

Vierailija

Olen iäkkäämpi mies, joka on tuntenut vetoa nuorempaan naiseen pitkään. Uskon tämän naisen kokeneen vetoa myös minua kohtaan. Täysin varmaksi en tiedä, mutta näin uskon. Tämä nainen on erityinen, enkä voisi lähestyä häntä ennenkuin olisin valmis ottamaan täyden vastuun toiminnastani. Hänen kanssaan en halua pelkkää syrjähyppyä. Se rikkoisi meidät. Jatkan ihastumista salaa.

Vierailija

Lipsahdin paljuun työkaverin vaimon tyttären kanssa (alastoman), äiti tuli ajamaan sen pois ja tuli kohta itse paljuun alasti vaatimaan että suutelen sitä.
En suudellut, mutta tuo nuori nainen oli kaunis alasti.
Ei tullut morkkis, jäi ihan hyvä mieli ja puhelimessa oli tuon naisen nro.
Kännissä kyllä sattuu vaikka mitä.
T.m40v

Vierailija

Kehuskelin uusia pornoja stringejäni työpaikan miesporukalle - ja kyllä - tietysti näytinkin ne edestä ja takaa... N27

Vierailija

Pikkujoulujen päätteeksi makoilin pomon kanssa toimiston lattialla molempien päät pöydän alla ja tyynynä se viisto jalkatuki.  Oikeesti vaan juteltiin, mutta voi prkele sitä maanantaita.  Ristus, että hävetti :)

Vierailija

Saatoin puhua vähän rivoja, mutta teen niin selvin päinkin, eli en oikeastaan käyttäytynyt kummemmin kuin töissäkään.

Vierailija

Nyt olisi vuosi aikaa laatia suunnitelma ja pistää ensi vuonna vielä paremmaksi. Asian ydin on täysillä tilanteeseen heittäytyminen. Heikot nillittää jälkikäteen, karaistakaa itsenne. Harjoitus tekee mestarin ja mestarit ei harjoittele. Ei muuta, kun uudella ryminällä vuoden päästä. :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat