Huimaa ja oksettaa

Vierailija

Heräsin aamulla ja sängystä noustessa huone pyörähti ympäri ja sama jatkuu edelleen. Ilmeisesti kyse on asentohuimauksesta. Onko kenelläkään kokemusta vastaavasta? Miten tämän saa pois? Olen menossa iltaan töihin ja vielä koeajalla joten poiskaan en voi olla. Muutama tunti aikaa selvitä tästä. Nyt kaikki vinkit on kalliit!

Kommentit (7)

Vierailija

Kokeile mennä ihan paikalleen makaamaan vuoteeseen joksikin aikaa, älä kääntele päätä. Jos on asentohuimausta niin pitäisi vähitellen rauhoittua kun oot paikallaan. Jollei rauhoitu niin voi olla esim. tasapainohermon tulehdus tai tietty muutakin, helposti pitempi juttu joten kannattaa mennä lääkäriin. JOs huimaus rauhoittuu paikallaan ollessa, voit testata kumpaan suuntaan päätä kääntämällä se aktivoituu. Hoitona on asentohoidot, pään kallistelu huimausta provosoivaan suuntaan, googlaa vaikka Epleyn manööveri tai hyvänlaatuisen asentohuimauksen omahoito-ohje. Mut lääkäriin voi kyllä mennä aika herkästi jos tuommoisena jatkuu.

Vierailija

Kieltämättä olo on kuin krapulassa vaikka alkoholia en ole kyllä haistanutkaan. Kieltämättä mieluummin ottaisin sen krapulan kun tietää että se aikanakin loppuu saman päivän aikana!

Kiitos vitoselle vinkeistä! Huimausta ei ole maatessa. Ylösnoustessa pahin mutta kokoajan pystyssä vähän vippaa ja oksetusolo kokoajan kurkussa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat