Miksi oletye aborttia vastaan?

Vierailija

Jos joku huumenarkkari lapsen saa, miksi kaikki on aborttia vastaan. Onhan se lapsellekkin parempi vain olla syntymättä kuin että joutuisi koko lapsuuden kärsiä väkivallassa ja alkoholin ja huumeiden keskellä.Toinen asia on sitten ne joilla on varaa lapseen mutta abortti on vain jälkiehkäisy.

Kommentit (5)

Vierailija

Yleensä aborttia vastustavat ovat miehiä joilla ei ole minkäälaista vastuuta tai vaivaa lapsesta, tai uskovaisia jotka perustavat mielipiteensä lähinnä jumalanpelkoon ja muuhun puppuun, sillä ei ole mitään väliä kuinka paljon maapallolla on kärsiviä lapsia, heidän mielestään jokaisella ei-toivotulla lapsella on oikeus syntyä kärsimään ja pilaamaan muun perheensä tulevaisuus.

Vierailija

Vahvasti epäilen että aborttiavastustavat ovat uskovia.

Eikä kaikki uskovat ole vastaavasti aborttivastaisia.

Hyvin moni tahtoo lähinnä lapselle oikeuden elää. Ei niinkään henkistä tasoa, vaan ihan puhtaasti ajatus että narkkari voisi lapsen antaa pois tms

Vierailija

Aihe on sellainen että pitää valita kanta, sitten on monta muuttuvaa tekijää jolloin osa taas "sallisi" abortin.

Mutta mitä väliä sillä on mitä muut on mieltä? Ei kukaan hommaa lasta koska joku ulkopuolinen niin tahtoo sinun tekevän.

Valtaosa aborteista on kuitenkin vahinkoja ja lapsi syntyy jos ei raskautta keskeytä. Silloin pitää pohtia onko lapsi se oikea valinta kuitenkaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat