Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hottis-Juha: Exäni paljastui tappajaksi! Avaudun nyt omista kokemuksistani suhteestani ulkomaalaiseen mieheen

Vierailija

Nyt kun käydään kiivaana maahanmuutto keskustelua (pitääkö heitä karkottaa vai ei) ja olen lähinnä aiemmin kehunut ulkomaalaisia miehiä, että pidän eksoottisista miehistä ja pidänkin, mutta suhtaudun jollaintapaa myös maahanmuuttoon kriittisesti! En ole missään nimessä rasisti, enkä halua leimautua sellaiseksi, koska minulla on erikulttuureista kavereita, joiden en halua loukkaantuvan kirjotuksestani. Jos rikollinen on maahanmuuttaja, niin hänet tulee karkoittaa maasta, on minun mielipiteeni. Suomessa on omastatakaa rikollisia, emmekä tarvitse yhtään enempää väkivaltarikoksia tai yhteiskunnan elättejä.

Haluan nyt kertoa vakavasti 2,5 v suhteestani ulkomaalaiseen mieheen, hän oli kotoisin afrikasta. Hän vaikutti maailman ihanimmalta mieheltä, joka tuntui edustavan kaikkea mistä pidin! Hän näytti olevan vastuuntuntoinen, romanttinen ja todella huumorintajuinen, meillä synkkasi heti, joten hän muutti luokseni ja yhteiselomme alkoi. Meillä meni jonkinaikaa todella hyvin, kunnes pikkuhiljaa hänen äkkipikaisuutensa alkoi näkymään yhteisessä arjessa, mutta en vielä silloinkaan osannut odottaa mitään mitä oli vielä luvassa!!

Seurustelimme tosiaan 2,5 vuotta ja siinä ajassa ehti tapahtua yhtä sun toista. Hän oli ensirakkauteni, niin katkeransuloista kuin se onkin, en olisi ikinä halunnut ensirakkauteni paljastuvan tuollaiseksi hirviöksi, joka on tehnyt minulle ja monille muille todella PAHAA! Silloin kun hän aloitti väkivallan minua kohtaan, niin se alkoi brutaalisti, eli yritti mm puukottaa saksilla, josta onneksi pääsin pakoon. Hän hakkasi minua tosin nyrkein, että tärykalvo repesi potki ympäri kehoa, milloin murtui kylkiluita ym. ja siitähän tuli sairaalareissuja tai jouduin päivystykseen paikkaamaan vammoja, joita siitä sitten syntyi. Kirjoitan nytkin tätä kauhuissani, koska tuntuu vieläkin pahalta ajatella, miten joku on voinut olla niin julma...

Kutsuin useasti poliisit viemään hänet kodistani, kun pääsin pakoon, mutta hän aina palasi ja vakuutti, ettei enää koskisi minuun. No sitten hän kerran puri nenääni, että sain elinikäisen rustoutuman siihen ja se tulehtui! Myös huulieni tarina on vähän toisenlainen, kuin osasitte kuvitella, nimittäin hän löi suuhuni, niin että kaksi hammasta meni huuleni läpi ja näin menetti muotonsa tai tuli epämuodostuneeksi, siitä alkoi minun huulien täyttäminen(korjailu) Niitä oli melkoisen vaikea saada edustavan näköiseksi.

Lopulta kun erosimme, olimme eron jälkeen 4 kertaa oikeudessa! Sain tietää silloin todella hurjia juttuja, kun tilasin pöytäkirjat hänen rikosrekisteristään, niin hänet oli tuomittu naisen murhasta, joka muutettiin sitemmin tapoksi?? häntä oli syytetty exänsä puukotuksesta, josta hän oli saanut myös tuomion. Nämä tiedot musersivat minut täysin!!! En voinut uskoa, vaikka ihminen oli ollut väkivaltainen sika minua kohtaan, mutta voisiko tämä sama ihminen muka olla murhaaja??? Jonka kanssa asuin yhdessä 2vuotta?? Erostamme oli kulunut jonkinaikaa ja ihmettelin, että eräästä ystävättärestäni ei ollut kuulunut aikoihin mitään, niin otin häneen yhteyttä kysyäkseni, mikä on ? Sain kuulla, että exäni oli raiskannut hänet seurustelumme aikana!!!! En tätä nykyään tunne tuota "miestä" kohtaan muuta kuin inhoa ja vastenmielisyyttä!

Tälläisen helvetin itse kokeneena suhteessa maahanmuuttajaan, niin olen täysin sitä mieltä, että heidät on heti ensimmäisen rikoksen jälkeen karkoitettava maasta ja muutenkin turhat maahanmuuttajat käännytettävä takaisin maahansa. Olen kyllä paljon vitsaillut tällä ulkomaalaisaiheella aiemmin, mutta kirjotin tämän nyt tosissani. Toivon kaikille perheväkivallan uhreille & omaisille paljon tsemppiä ja voimia lähteä siitä suhteesta!! On vain tehtävä se päätös ja ajateltava tulevaisuutta, mikäli omahenki on yhtään tärkeä.
Tiedän myös että jotkut siellä sanovat nyt ,että : "oletko ollut tyhmä tai liian sinisilmäinen", mutta oikeasti asiat eivät ole niin yksinkertaisia ja helppoja kuin kuulostavat.
Jos oikeasti välität ja haluat uskoa toisesta pelkkää hyvää, sekä toinen on oikeasti sairas psykopaatti, joka osasi sairaalla tavalla uskotella minulle sekä ympärilläni oleville ihmisille kaikkea muuta mitä oli. Narsimi on niin kamala sairaus. He saavat kaiken pahan jollain sairaalla tavalla käännettyä ja muserrettua sinut henkisesti, sekä fyysisesti :( Nyt voin sanoa, että olen onnellinen kun pääsin eroon kaikesta tuosta paskasta ja voin jatkaa elämääni onnellisena enkä enään ikinä alistu moiseen!!
Olen sanut itsetuntoni takaisin kerättyä pikkuhiljaa, mutta en sano etteikö tämä olisi arpia jättänyt.
Elämässä on vain pakko jatkaa eteenpäin ja olenkin yrittänyt nähdä asioissa aina jotain positiivista,sekä onneksi minulla on jokseenkin sairas huumorintaju mikä on auttanut minua. En usko että olisin näin vahva ihminen ilman noita kokemuksia.
Se vielä, että en hae tällä avautumisella mitään säälipisteitä ym. vaan haluan antaa ääneni kuulua omakohtaisista kokemuksista nyt kuin tämän kaltaisia keskusteluja käydään paljon.
- juha

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat