kp 33/28, vaaleanpunaista vuotoa ja lämpö koholla

Ninnis

Menkat myöhässä nyt noin 5 päivää ja neljättä päivää nyt tullut ihan vähän vaaleanpunaista vuotoa ainoastaan vessakäynnin yhteydessä. Lämpöjä aloin mittaamaan viikonloppuna ja koko ajan yli 37 (norm. 36,4). Negatiivisen testin tein kp31.
Menkkamaisia kipuja ja vihlaisuja tullut kp27 alkaen aina välillä, viikonloppuna vihloi enemmän ja nyt tuntunut moneen otteeseen alavatsalla menkkakipuja ja että menkat alkaa.
Saatan kuvitella oireet koska vauvaa on haluttu jo pitkään, nyt jo yk15 menossa. Pari viikkoa sitten huimasi ja muutenkin ollut todella väsy olo. Väsy voi johtua toki tästä pimeästä ajasta.
Onko muilla vastaavaa ja miten on käynyt? Jos menkat ei ala nyt niin teen testin huomenna tai ylihuomenna uudestaan.
Ai niin ja eilen ilmesty finni poskeen :D

Kommentit (3)

Ninnis

Pari tuntia kirjoituksesta tuli niin kipeän tuntoinen menkkamaha ja sieltähä ne alko :/ Lämpö on kuitenkin vielä 37. Eikö sen lämmön pitäny laskea päivää paria ennen kuin menkat alkaa? 

Vierailija

Entä jos sinulle on vain tulossa flunssa? Tuo lämmön seuraaminen ja mittaaminen ei ole kovin luotettavaa, kehon lämpö voi vaihdella monista eri syistä.

Ninnis

Ei ollut flunssa silloin tulossa. Lämpöjä en ole nyt seurannut. Pieni kysta löydettiin vasemmasta munasarjasta, joten se on kuulemma todennäköisesti aiheuttanut tuota menkkoja edeltävää vuotoa... Nyt syön kolmen kierron ajan primolutia, toivottavasti siitä olisi hyötyä!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat