MITEN VOI SELVITTÄÄ ONKO MIES NAIMISISSA???

Vierailija

Kyseessä afrikkalainen. Voiko siviilisäädyn selvittää jotain virallista kautta, mistä voi kysyä js luovutetaanko sellaisia tietoja vai ihan mahdoton tehtävä?

En halua rasistisia tai alentavia kommentteja

Kommentit (15)

Vierailija

Tosi terveellä pohjalla luottamus suhteessa, jos olet selän takana selvittämässä onko mies naimisissa vai ei... Ennustan pitkää ikää ja valiojogurttia tälle suhteelle. Joko luotat tai et, ilmeisesti ei kannata jos epäilet.

Vierailija

Voit meilata miehen kylän heimopäällikölle. Hän katsoo tiedon kylän sähköisestä järjestelmästä. Sitten näppäilee tiedon sulle udella omppukoneellaan samalla kun päällikön vaimo lakaisee naudan taljasta tehdyn teltan maalattiaa. 

Eikös, ihana mielikuva? Älä huoli, voi olla sunkin elämää hyvin pian. Jos vaikka mies ei olisi naimisissa. 

Vierailija

Mistä päin tämä afrikkalainen on kotoisin? Itse seurustelen Nigerian - ja Kamerunin kansalaisen kanssa (joka ei oo naimisissa VIELÄ) :D

Vierailija

Vaikea tosiaan selvittää, ei nimittäin kaikki afrikkalaiset edes ole Suomessa oikealla nimellään. Tuttu ehti lähes vuoden verran olemaan naimisissa. Sitten poliisit nappasivat äijän ja rouva pääsi myös puhutteluun. Kaveri oli valehdellut ihan kaiken kotimaataan ja nimeään myöten.
Oli kansainvälisesti etsintäkuulutettu terroristien rahanpesijä ja rahoittaja. Oikeassa kotimaassa oli ainakin yksi perhe.

Vierailija

Suomessa ei ainakaan saa selville ilman pätevää syytä (eli viranomaiset toki saavat tarvittaessa)

Afrikassa korruptiolla varmasti selviää eli heität viisi euroa rekisterein pitäjälle. Nyt on vaikea antaa tarkempia tietoja, kun maata et kertonut. 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat