Stimulaatio-/stressilelu aikuiselle

Hepuli-Henna

Hei kaikki erityisaikuiset, erityislasten vanhemmat ja muuten vain tarkkasilmäiset! Keskittymishäiriöinen ja pakko-oireileva aikuinen kaipailee hyviä vinkkejä.

Kaikessa lyhykäisyydessään yritän löytää pieniä esineitä, joita voisin käyttää kohtuullisen fiksun näköisesti ja huomaamattomasti hillitsemään oireiluani julkisilla paikoilla, esimerkiksi opiskelupaikassani. Pieniä stimulaatioleluja, kiinnostavasti teksturoituja koruja joita voi pyöritellä tai muita houkuttelevia näperrettäviä. On suuri lisäplussa, jos osaatte neuvoa mistä niitä voi ostaa tai tilata.

Rajanvetona todettakoon, että pehmeät ja narskuvat materiaalit kuten pumpuli ja huopa eivät tule kysymykseen, pyöreät esim. puiset helmet eivät toimi ja en tietenkään haluaisi mitään aivan pöhkön näköistä, kuten pieniä muovikätyreitä, kolikkoautomaatin limaleluja tai parin desin purkkia muovailuvahaa.

Kiitän jo etukäteen ajastanne ja ehdotuksista!

Kommentit (4)

Hepuli-Henna

"Joku sormus, riipus, kello tai rannerengas" ei vielä ihan riitä. Pelkästään omassa kaupungissani myydään varmasti useampaa kymmentä tuhatta erilaista, joista suurin osa ei ole riittävän stimuloivia. Esimerkiksi tavallisen helmikorun tai riipuksen pyörittely ei auta, näitä olen jo kokeillut. "Lelu" saisi myös olla sellainen, että se kestää kulutusta.
Jos sen sijaan osaatte suositella liikettä tai nettikauppaa, joka myy esimerkiksi tarkoitukseen sopivaa korua, olen hyvin kiitollinen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat