Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Peli miehen vinkit pikkujouluun

Vierailija

Pikkujoulu kausi on esissä ja moni av palstalla pahaamieltä purkava vähempi osainen mies ehkä arvostaa meikäläisen neuvoja. a) hymy huuleen b) ota pullo hienompaa naisiin iskevää juomaa mukaan esimerkiksi baileys ja muista pieni muki tai pari mukaan. Esimerkiksi apteekissa myydään mitta laseja alle euron kappale. c) katso iloisella ilmeellä oleva daami ja pyydä naukulle d) muista kaataa pullosta lasiin älä missään nimessä juo pullon suusta daamin nähden tai tarjoa itse pullon suusta e) katoa väki joukkoon ja älä ole huomaavinasi daamia f) palaa daamin luo ja pyydä saada tarjota dtinkki siinä vaiheessa kun huomaat daamin etsivän sua katseellaan jo toista tai kolmatta kertaa (parempi). Näin hurmaat pikkujoulu daamin.

Sivut

Kommentit (30)

Vierailija

No pilkku sinne tai tänne ei ole niin tarkkaa. Kyse on tyypillisistä virheistä joita moni tekee kun yrittää etsiä sitä oikeaa pikkujoulu daamia.

Vierailija

Kaikki miehet, jotka ovat kiinnostuneet minusta seksuaalisessa mielessä kaatavat minulle pikkujouluissa viinaa sen kun kerkeävät. Ja niitä riittää. Tollanen pihi oma pullo mukana, kun baarissa on niin kallista vaan naurattaa. Seinäruusujako metsästät.

Vierailija

Mulle ainakin saa tarjota juomia. Sitten kun olen tarpeeksi kännissä, kiitän juomista ja lähden kotiin poikaystävän viereen nukkumaan. :)

Vierailija

Ompa ilkeää puhetta, kun kaveri halusi vain auttaa muita. Kiitos vinkeistä! Eikä kaikkien pikkujoulu ole baarissa.

Vierailija

Kiitos vinkeistä peli mies! Voitko antaa vielä hyviäneuvoja jatkoon ,eli mitä sitten sen pikkujoulu daamin kanssa kuuluu siellä makuu kammarinpuolella tehdä? Haluaisin antaa daamille orkasmeja ,mutta en tiedä miten se tulee tehdä. Auta ,peli mies.

Vierailija

Aito peli mies ei koske viinaksiin vaan suorittaa mind fullness meditatsioonin ennen saalistus retkeä jotta saavuttaa läsnä olevan mielen tilan. Matkalla peli paikalle hän jututtaa talon miestä, kassa neitiä, bussi kuskia ja vastaan tulevaa mummoa saavuttaakseen sosiaalisen mielen tilan jotta sitten ihanaa daamia lähestyessä ei ole vellit pöksyissä ja suu kuivana. Kun daami ilmestyy näkö piiriin, peli mies suorittaa pelin avauksen joko epä suoraan tyyliin kommentoimalla daamille jotain ympäristössä näkyvää tai kysymällä mieli pidettä jostain asiata muistaen leikki mielisyyden ja silmä kulman pilkkeen, tahi peli mies voi lähestyä suoralla tyylillä sanomalla suoraan mitä on mielessä että onpa hehkeä daami ja oli pakko tulla juttelemaan ettei jälkeen päin kaduta. Tällainen suora tyyli imartelee daamia ja saavuttaa seksuaalisen energia tason nousemisen seuraavalle astraali tasolle. Koska peli mies ei ole koskenut viinaksiin vaan suorittanut mind fullness meditatsioonin hänen olemuksensa on läsnä oleva ja hänestä huokuu hyvät energiat jolloin hän erottuu edukseen muista humalaisista miehistä. Hetken juteltuaan daamin kanssa peli mies koskettaa daamia käsivarresta, alaselästä ja kuiskaa hänen korvan juureensa suloisia mitättömyyksiä joka saa daamin pikku pöksyjen kosteus prosentin nousemaan ja valmistelee daamin vaginaa myöhemmin suoritettavaa penetratsioonia varten. Peli mies tanssii daamin kanssa vielä hitaan valssin ennen kuin lähdetään yhdessä tuumin peli miehen kämpille katsomaan "kissa videoita". Jo matkalla peli mies hivelee naisen erogeenis-mystillisiä alueita jottei vaginan ehdi kuivua kylmässä joulu kuisessa ilmassa. Paikan päällä sitten suoritetaan yhdyntä ja ilta on ollut onnistunut. Kas näin pojat se hoituu.

Vierailija

Joo no tuota juoma kuin juoma tarjoiltuna lääkemittakipoista saa kyllä ensimmäisenä ajatuksen, että tää on karannut jostain laitoksesta 😅

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat