Iida Palosaari Koru TV:ssä

Vierailija

Aloittaneet uuden ohjelman JIM:llä "Koru TV"
https://elisaviihde.fi/ohjelmaopas/ohjelma/2347761

Iida Palosaari myy koruja ja lähtöhinta oli 200€, lopussa myytiin 27€ "Swarovski" kristallisoituja koruja 18 karaatin kullalla.

Sivut

Kommentit (62)

Korumyyjä

Tuon rihkaman laadullinen arvo korkeintaan puhelun hintainen. Ö-luokan tavaraa a-luokan hinnalla. Jos jotain myydään epäilyttävän halvalla ja väitetään sen olevan vitun kallista oikeasti, ei sellainen ole totta. Kivet suurimmaksi osaksi zirkoneja, joka samaa kuin lasi. 

Huoh ja huoh

Vierailija kirjoitti:
HUOM! Puhelun hinta 8,35snt/puh + 17,07 snt/min . Huoh taitaa tulla kuitenkin kallis lasku perään :( .

Niin. Ostotapahtuma puhelimessa kestää n. 5 minuuttia, eli soitto maksaa n. 12€. Huoh, taitaakin tulla pieni lasku perään.

Kiteytetään

"Kivet suurimmaksi osaksi zirkoneja, joka samaa kuin lasi."

Oikeesti hei, kristallit ovat lasia (Mohs 5-6), zirkonit on selvästi kovempia (Mohs 8). Koru-TV myy molempia. Lasi on kiteytymätöntä ainetta ja siten kide -sanaan viittava kristalli on harhaanjohtava.

Vierailija

Näin pätkän tuosta ohjelmasta ja ihmettelin, miten olikin saatu samaan pakettiin hieman kivuliaan näköinen rintavako, kirskuvan emalinen puheääni ja itäsuomalainen murre. Käy sääliksi noita nuoria, jotka kauppaavat arvontapalkintoja ja nyt siis rihkamaa vähissä vaatteissa ja joutuvat soittamaan poskeaan tuntikaupalla tyrkyttämismielessä. Mutta onhan tuo varmaan astetta miellyttävämpää kuin seistä marraskuisen ostoskeskuksen vetoisassa aulassa rinnan töröttäen ohikulkijoiden tuijotettavana. Tuolla halpistelevisiostudiossa varmaankin on kaverina korkeintaan kameramies.

Paljonko mahtaa tavaran myyntifirma netota ja paljonko nettoaa itse lihanpalanen?

Vierailija

Lähinnä säälittää tyttö parka on niin hämmästyneen ihmeissään jokaisen " upean ja todella laadukkaan korun" hinnan tipahtaessa. Ontytöllä pokkaa.

Vierailija

Terhakka Iida on oikea söpöliini. Murre lienee Oulun suunnasta? Koruihin ja niiden arvoon en ota kantaa, mutta Iidan kannattaisi esitellä niitä vähemmän helppoheikkimäisesti. Suomi on tv-välitteisessä markkinoinnissa vasta aloittelija. Saksassa monilla ostoskanavilla tarjotaan esim. laatukelloja ja arvokoruja hienostuneesti ja tyylillä, mikä on tärkeää brändin mielikuvalle sekä asiakkaan luottamuksen ja ostopäätöksen saavuttamiseksi.

ämmä

Onhan tuo vähän outo ohjelma ja oikeesti 299e arvonen koru lähtee alen jälkee 54.99e..hmp! Mutta kovasti silti mainostaa tuo nainen, että korut on laatutuotteita ja kivet A luokkaa..
Onko kukaa ostanu mitää tuolta? Millanen tuote on?

rihkamaa

Ja taas on harvinaisia korukiviä tarjolla.. koruteeveetä pyörittää sama firma kuin voittostudio "peliä" eli Londur Oy. Londur Oy sai vuoden 2015 Huuhaa-palkinnon.

ei huijattavissa

kyllä on huijausta nuo hinnat , sillä siihen tulee puhelun hinta yli 8€ ja yli 17€mimuutti vielä päälle ja tyttö hehkuttaa, et puhelu maksaa vain muutamia senttejä.... haloo

Vierailija

eBaystä saa samoja rihkama koruja parilla eurolla ilman postikuluja!! :D Tutkin yks päivä huvikseni. Ihan tismalleen samoja rihkamakoruja.

USKOMATONTA miten alas voi vajota tuota sontaa näyttävät kanavat. Pitävätkö katsojia noin tyhminä?? Ilmeisesti joitakin pitävät ja ovat valmiita viemään hölmöjen hyväuskoisten rahat. Todella kaksinaamaista ja naurettavaa huijaamista. Olen oikeasti järkyttynyt miten suoraan silmiemme edessä meitä yritetään huijata jopa televisiossa! Tuollaiset huijauspaskaohjelmat pitäisi lailla kieltää ja lopettaa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat