Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

d-vitamiini lapselle, pillerinnielaisu ongelma...

Vierailija

Kävin ostamassa uusia d pillereitä, ja myyjä suositteli 25mg öljykapseleita paremmin tehoavina ja minähän ostin. Kotona tajusin, että eipä taida sittenkään kyseiset tabletit 4veelle käydä, kun nuohan pitäs kokonaisina nielaista. Ennen ollut semmosia pureskeltavia. Miten opetan näin pienen nielasemaan veden kanssa tai muuten tabletin, tai onko haittaa jos nuo öljykapselit pureskelee? Ja lisäkysymyksenä millaista d-vitamiinia käytät lapsellasi?

Kommentit (9)

Vierailija

Öljykapselit on pahan makuisia, jos ne puree rikki. Osta pureskeltaviksi tarkoitettuja hyvän makuisia d-vitamiinitabletteja lapselle. Miksi ihmeessä pitää tehdä yksinkertaisesta asiasta noin vaikea?

Vierailija

Kapselin sisältö voi maistua pahalle.Usein myös imeytyminen on parempaa siellä osassa ruoansulatuskanavaa missä kapselin on tarkoitus sulaa.

Vierailija

Syö itse ne ostamasi pillerit ja osta lapsellesi pureskeltavat d-vitamiinit. Meillä käytössä lapselle pureskeltava d-vitamiini 10g. Lapsi 4v.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kapselin sisältö voi maistua pahalle.Usein myös imeytyminen on parempaa siellä osassa ruoansulatuskanavaa missä kapselin on tarkoitus sulaa.

Kalaöljykapselien kuuluu kyllä sulaa jo vatsassa... Eivät ole mitään debotvalmisteita :'D

Vierailija

Lapsille tosiaankin kannattaa hankkia niitä pureskeltavia tai imeskeltäviä tabletteja. Kannattaa myös ostaa ekalla kerralla mahdollisimman pientä satsia koska aina ei tiedä pitääkö lapsi mausta. Aina ne ei maistu kovin hyviltä vaikka tarkoitus olis.

Tiesikö myyjä että tulevat 4v lapsen käyttöön?

Meillä 4v ei osaa nielaista tablettia ellei oo todella todella pieni.

aloittaja

Joo, lapsen kanssa kävin ostoksilla ja myyjä tiesi kenelle tulee, ei tainnut paljon lapsista myyjä tietää, kun noita suositteli! Harmittaa vaan jos joutuu uusia ostamaan, siksi ajattelin josko noilla nyt sitten pärjätään kuitenkin, mutta pakko kai se on uusia mennä ostamaan. Eipä ne hukkaan mene, kun itse voi syödä. Joskushan se tabletin nielaisu olisi kuitenkin opeteltava ja noillahan voisi harjoitella, mutta vinkkejä ottasin vastaan. Mehua kokeilen huomenna. Öljy on auringonkukkaöljyä eikä maistu yhtään miltään, siksi pureskelukin voisi tulla kyseeseen. Paremmin kuulemma d-vitamiini öljyn seasta imeytyy kehoon.

Vierailija

No ohutsuolessa(mistä ne vitamiinitkin imeytyy) ruokamassassa on aina muutenkin rasvaa, jos ei syö ihan 100% rasvatonta ruokaa, joten kyllä se d-vitamiini sieltä imeytyy. Se on ihan höpönhöpöä että itse kapseleissa pitää olla öljyä, kaikki mitä me syödään sekoittuu yhdeksi massaksi ja rasvaa siinä on aina.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat