Miten elarit menee, jos

Vierailija

Toinen pitää lapsia 10-12 yötä kuussa? Kuuluuko silti maksaa elareita?

Kommentit (4)

Vierailija

Nehän on täysin sovittavissa, se "kuuluuko" maksaa riippuu muustakin kuin siitä missä lapset viettää mitenkin paljon aikaa vaikka luonnollisesti tuo että lapset asuvat etävanhemmallaan yli 30 % kuukaudesta varmaan vaikuttaa vähentävästi mahdollisiin elatusmaksuihin. 

Vierailija

Tietenkin maksetaan elarit. Luonapito vähentää elareiden mäörä, mutta on niistä lapsista muitakin kuluja kuten päivähoitimaksut jne. jotka lähivanhempi joutuu maksamaan.

Vierailija

Ei meillä makseta. Lapset vko-vko. Meillä on lapsilisätili, josta maksamme kulut, ja jos raha ei riitä, molemmat laittavat rahaa tilille. Molemmissä kodeissä on omat vaatteet yms. Lapsilisätililtä maksetaan siis vain ne tavarat, joita on vain yksin kappalein, kuten talvitakki ja kengät.

Vierailija

Vanhemmat voivat sopia keskenään, mitä haluavat. Mutta jos sopua ei ole, ohjeistuksen mukaan elareita maksetaan lähes normaalisti (luonapitovähennys on ihan naurettavan pieni), koska katsotaan, että lähivanhempi sitten maksaa vaatteet, tarvikkeet, hoitomaksut ym. Tämäkin toki vain suositus.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat