Käyttäisittekö lääkärissä?

Vierailija

Lapsi 5-v valitti illalla jalkaansa, ei suostunut kävelemään yhtään. Oli juuri menossa nukkumaan niin ajattelin että on vaan väsynyt ja kaipaa syliin. Aamulla sama kuitenkin jatkuu, ei varaa yhtään jalalle. Sanoo vaan että sattuu, näyttää tuota reiden yläosaan, sitä kohtaa mistä jalka taittuu. Ei ole loukannut sitä missään. Voisitteko lääkäriin?

Kommentit (10)

Vierailija

Kun kerran jatkuu aamullakin niin kyllä veisin. Olisiko lihas voinut revitään, siitähän ei tule mustelmaa tai mitään? Oletko antanut särkylääkettä?

Vierailija

Lonkkanivelen tulehdus on todennäköisin vaihtoehto muttei toki ainoa, lääkärin arviotahan tuo vaatii. Itse ehkä seurailisin huomiseen jos kunnon kipulääkeannoksen jälkeen pystyisi kävelemään, jos ei sittenkään pystyisi niin veisin tänään.

Vierailija

Se mistä jalka taittuu, on nimeltään nivunen. Panepa poika terveelle kyljelle ja painele kipeää lonkkaa ulkosyrjältä. Jos tuntuu kipua, on mahdollisesti kyseessä lonkan nivelpussin tulehdus. Kannattaisi poiketa päivystyksessä, niin vaiva voidaan todeta ja antaa tarvittaessa lääkeresepti. Tiedän kokemuksesta, että tuo vaiva on kivulias.  

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat