Ei hyvänen aika näitä Pirkka-niksejä! Tässä: TUUHEA JOULUKUUSI

Seuraa 
Liittynyt12.2.2014

"Kasvaako metsässäsi toispuoleisia kuusia?

Kaada niistä kaksi, kärsi oksat harvalta puolelta ja yhdistä puolikkaat SUKKAHOUSUILLA tai NIPPUSITEILLÄ kolmesta tai neljästä kohdasta.

Kuusi näyttää yhdeltä puulta, kun toinen runko jää toisen taakse piiloon. On kokeiltu monesti ja vieraat ovat ylistäneet tuuheaa kuusta."

Just just. :)

Sivut

Kommentit (58)

Vierailija

Aika kova vaiva yhden joulukuusen takia, mitä tekee jämäpaloilla? Takkaan vai johonki portinpieleen... Okei muutin mieleni tuun tekeen tän tänä jouluna

Vierailija

Siellä hän kuivattiin joskus salaattejakin sukkahousuilla. Tunkee vaan sukkikset täyteen salaattia ja pyörittää rivakasti ympyrää.

Vierailija

Meidän suvussa tuo on ihan käytetty miksi. Tai ehkä ne sukkikset on korvattu narulla. Varsinkin ne sukulaiset, jotka myyvät joulukuusia käyttävät omassa kodissaan noita toispuoleisia jämäkuusia. Moni myös lisää kuuseen oksia toisesta kuusesta.

Vierailija

Pirkkaniksit on 99% ihan tyhmiä! Kerrankin ehotettiin että laittaa sankon kannen tms päähän ja sukkikset siihen vielä mukaan, niin saa ilmasen hirvikärpässuojan metsään! Ai että, ois pitäny kokeilla!

Vierailija

Oi, mä oon varmaan kaks kertaa elämässäni lukenu noita ja päälimmäisenä on jääny mieleen niksi sukkahousuista hyvänä kaukosäädinpussina. Ei häviä niin helposti. Sukkispussukka kiinni vaan sohvaan ja se on siinä. Näppärää ;D. Ois kiva nähdä koti missä niksejä käytetään. Vanhoja sukkahousuja roikkuu siellä täällä. Ja nimenomaan aina vanhat sukkikset.

Vierailija

Pirkkaniksin kuuluukin olla hölmö vaikkakin käytännöllinen. Ja pitää käyttää jotain kodintavaroita johonkin uuteen. Koetapa ite,

Vierailija

Tuo kaukosäädinniksi menee vielä :D Ja ehkä pankkiryöstöön käy...

En kyllä kehtais mennä marjamettään sankon kansi päässä norlynit roikkuen, kuin joku Hessu Hopo...

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Niin no joo, tummanruskeat sukkahousuthan todella ovat ihan kaarnan väriset...

Ei hullumpi.

Ja silmäpaot käyvät hyvin hämähäkin seiteistä :D

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Siis ei kai nyt kellään nykypäivänä ole tuuheaa kuusta! Hyi yäk, jää havut suuhun.

miäs

Ei todellakaan. Runko aisataan kunnolla ja hiotaan, sekä pää pyöristetään. Juureen kaksi joulupalloa. Ja voilaa, joulusalko on valmis.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat