Olisitko jatkanut palstailua, jos rekkaripakko ei

Vierailija

katkaisisi iltaa jo nyt?

Minä kyllä, mutta eipä muuta kuin heipat nyt sitten :(

Kommentit (12)

Vierailija

No ehkä joo. On se vähän tyhmä kun se nimi on väkisin siinä näkyvissä. Joissain asioissa haluaisin olla nimettömänä, kun kuitenkin toisissa paljastan itsestäni ja perheestäni niin paljon että tutut tunnistaa varmasti.

Vierailija

Eihän täällä paljoa tapahdu enää klo 23:n jälkeen, mutta pyörinen täällä silti vielä hetken. Olisin jatkanut riemulla palstailua jos olisi enemmän elämää.

Terveisin Naispelko22

Vierailija

Eipä tosiaan ole liikkunut palsta kuin sivun verran. Yllättiköhän nihkeä kiinostus reisteröitymiseen palstan ylläpidon? On varmaan vaientanut koko foorumia aika tavalla.

Vierailija

Monena iltana olisin mielelläni jatkanut. Mutta pakko tosiaan hiljentää palstan täysin, joten eipä ole tullut tarvetta harkitaan rekisteröitymistä.

Vierailija

Vielä kun lueskelee noita juttuja miten nimimerkin kaikki kommentit ja kiinnostuksen kohteena olevat ketjut on luettavissa kaikille muillekin käyttäjille kkkaamalla nikkiä, niin ei todellakaan ole mitään aietta rekkautua.

Käyttäjänä profiloituu niin äkkiä, että sama kuin laittaisi nimensä ja valokuvansa mukaan. Vaihtoehtoisesti voi kirjoittaa vain ihan diipadaapaa ja valehdella ummet ja lammet, jolloin koko keskustelupalstan idea vasta katoaakin!

Yöaikaan tulisi muutenkin kirjoitettua pohdiskelevampia juttuja kuin päivän hulinassa.

Vierailija

Täältä kaukaa en enää aamukahville pysty saamaan seuraa teistä. Ennen oli kiva jutustella yökyöpeleiden kanssa. Iltapäivät ja illat ovat kiireisiä ja yöllä nukun, joten en Suomen klo. 07-23 ole koneen äärellä juurikaan. Parhaat kerkustelutkin on ehditty poistaa arkisin, ennenkuin herään... Näin viikonloppuisin on aika kuivaa ja huonoja provoja vain.  

Vierailija

Puhumattakaan niistä, jotka tekevät vuorotöitä, valvovat vauvan kanssa tai unettomina... Tyhmää, että asiallisia käyttäjiä rankaistaan spämmääjien takia. Jälleen kerran siis "kiusaajat" voittivat ja koko muu sakki saa kärsiä nahoissaan.

Heidäthän täältä olisi pitänyt häätää. Moderoinnilla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat