Jos voisit palata 10 vuotta taaksepäin keskustelemaan itsesi kanssa, mitä sanoisit itsellesi?

Vierailija

Minä sanoisin 24-vuotiaalle itselleni, että ala äkkiä tehdä mitä tahansa töitä, silpputöitä, määräaikaisuuksia, tunge itsesi työharjoitteluihin. Älä jää lasten kanssa kotiin. 2010-luvulla alallasi ei ole enää mitään töitä saatavana ilman monipuolista työkokemusta.

Niin. Ja laske se pulla alas. Ala kuntoilla nyt, ettet ole kymmenen vuoden päästä ihan rupsahtanut pöllö.

Sivut

Kommentit (58)

Vierailija

Sanoisin, että lakkaa haaveksimasta muista miehistä. Sinulla on maailman paras mies. Teillä on nyt vain rankkaa, koska lapset ovat pieniä, ettekä saa nukuttua ja oltua normaalisti. Ne muut miehet eivät ole sen parempia, päinvastoin. Haluaisit vain taukoa pikkulapsiperheen arjesta. Lähde lomalle, mutta palaa kotiin.

Vierailija

- koeta jaksaa kohta töissä on vähän helpompaa (kuten siis olikin useamman vuoden)

jos mentäisiin 20-vuotta taaksepäin ohjeita olisikin sitten paljon enemmän alkaen siitä miten kannattaisi toimia parisuhteissa, opiskelussa ja muutenkin ajankäytössä.

Vierailija

Sanoisin, että älä koskaan lähde mukaan punavihreään kuoliaaksisuvaitsevien joukkoon.

Tulee päivä kun siltä ideologialta murtuu kaikki pohja ja silloin on vaikeaa myöntää olleensa aina väärässä.

Vierailija

Että älä tee enempää lapsia, ja palaa sinne koulunpenkille takaisin niin pian kuin mahdollista. Sen jälkeen ala säästämään heti kun työllistyt.

Vierailija

16-vuotiaalle viattomalle minulle... No, susta tulee alkoholisti jos alat juomaan. Olet kuin oletkin lesbo, joten älä tuhlaa aikaasi siihen mieheen. Älä ota ensimmäistä joka tulee vastaan. Älä mene opiskelemaan maalariksi, sun terveys ei kestä. Vaikuttaa paikalta vai mitä... Mut älä pliis mieti liikaa mitä teet koska sitä tulet katumaan eniten!!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat