Baltic Queenin risteily ja hytit?

Vierailija

Varattiin miehen kanssa pieni irtiotto arjesta risteilyn muodossa. En ole kovin kokenut
laivamatkaaja ja aloin miettimään noita hyttejä. Valitsin de luxe -hytin ja mietin että onkohan se nyt kuitenkaan mitenkään erikoinen hytti. Kantautuuko siellä miten hyvin esim. yökerhon ääniä ym. ?

Kertokaa omia kokemuksianne Baltic Queenin tai sisaraluksen Baltic Princessin hyteistä ja muutenkin itse risteilystä. Kuinka kauan ajoissa kannattaa mennä lähtöselvitykseen? Ilmeisesti terminaalissa maksetaan 8 € / hlö palvelumaksu, voiko sen maksaa siinä lähtöselvityskoneessa?

Kommentit (9)

Vierailija

Yökerhon lähellä on erikseen E-luokan hytit, joten muualle ei pitäisi olla häiriötä. De luxe-hyteille saattaa olla jopa oma erillinen osastonsa. Hyttien ominaisuudet varmasti lukevat laivayhtiön sivulla, mutta kovin kummoinen sviitti tuskin on kyseessä. Ehkä pari neliötä enemmän tilaa, ikkuna merelle ja parisänky?

Ainakin Helsingissä kuitin vaihto matkalippukorteiksi onnistui kätevästi, nopeasti ja ilmaiseksi sellaisen terminaalin aikalla olevan automaatin kautta.

Baltic Queenilla ehtii olla jokusen tunnin maissa ja tehdä vain olennaisimmat ostokset, Baltic Princess taas on puhtaasti bileristeily, sillä laiva käy vain hipaisemassa rantaa joskus aamu seiskalta??

Vierailija

Deluxe-huone on kuin edullisen suomalaisen hotellin hotellihuone, mutta hytiksi oikein hyvä (jos vertaa niihin neljän hengen vankiselleihin kerrossängyillä).

Vierailija

Mikä ihmeen palvelumaksu? 

Itse olen monesti matkannut Baltic Princessillä ja monella muullakin laivalla, mutta en ole koskaan törmännyt moiseen :o 

Hytit ovat olleet tällä bilelaivalla siistejä (ainakin pintapuolisesti) :D 

Vierailija

Siis mikä palvelumaksu? Jos oot varannut ja maksanut matkasi jo, ei mitään palvelumaksuja ole ainakaan tähän mennessä otettu.

Vierailija

Tuo oli Club Onen tarjousmatka, liityin kun edellisen vuokranantajan kautta sai liittyä ilmaiseksi. Siinä ainakin luki vikalla sivulla tuosta palvelumaksusta. En sitten tiedä tuleeko sitä jos muillakaan ei ole ollut. 

Riittääkö verkkopankista tulostettu maksuvahvistus? Matkadokumentissa luki että pitäs olla semmonenkin. 

Vierailija

Miten muuten nuo aamiaiset? Onko se erikoisaamiainen mitenkään "erikoinen" tarjonnaltaan? Ilmeisesti pitäisi olla vähemmän hälyä ainakin.. 

Vierailija

Ei se aamiainen kovin kummoinen oo. Menettelee, mutta ruoka ei tolla laivalla ole kovin hyvää. Viikingillä on niin paljon parempi ruoka.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat